""
""

Zvezdina deca pokazala snagu: Splitova mreža izrešetana za devet minuta!

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.06.17. | 13:18

Crveno-beli savladali ubedljivo savladali hrvatski tim, uz dva gola Borisava Burmaza – 4:0

Mladi fudbaleri Crvene zvezde su pokazali snagu na startu Turnira prijateljstva, ali i da su jedni od najozbiljnijih kandidata za šampionski trofej ove godine. Crveno-beli su ubedljivo savladali Split u Bijeljini i posle prvog kola zaseli na čelo tabele u grupi A, gde se još nalaze Olimpija i Borac iz Banjaluke – 4:0 (3:0).

Izabrane vesti

Beograđani su čitav posao rešili za svega devet minuta u prvom poluvremenu, kada su postigli tri gola, od kojih dva Borisav Burmaz, dok je treći bio delo Njegoša Kupusovića.

Nakon toga je ekipa Mirka Bunjevčevića prepustila terensku inicijativu Splićanima, koji su stvorili dve dobre prilike, ali je onda usledila kazna i pogodak Marka Olujića minut pre kraja utakmice.

Olimpija je nešto ranije danas bila bolja od Borca rezultatom 3:1. U drugom kolu ekipa iz Banjaluke će biti protivnik Crvenoj zvezdi.

Turnir je otvorio prošlogodišnji šampion, novosadska Vojvodina, koja je odigrala bez golova protiv Vardara, dok je OFK Beograd u srpskom derbiju savladao Spartak iz Subotice sa 1:0.

(FOTO: Turnir prijateljstva, arhiva)


tagovi

Turnir prijateljstvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara