""
""

Zvezdina licenca još visi: Kazniće nas, trudimo se da izbegnemo izbacivanje

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.04.14. | 14:02

„Situacija je teška, mi sad rešavamo stvari koje sadašnja uprava nije napravila, već one ranije“, rekao je Nebojša Čović, potpredsednik crveno-belih

Nad Marakanom lebdi neizvesnost kad je reč o učešću Crvene zvezde u narednoj sezoni evrokupova. Crveno-beli su na udaru UEFA koja kao krajnju opciju može da donese odluku na osnovu koje bi najtrofejniji srpski klub administrativnim putem uskratila plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona ili Ligu Evrope, a čak i prema rečima odgovornih u klubu takva opasnost i dalje postoji.

Doduše, crveno-beli se nadaju da će njihovi arguimenti izneti na prošlonedeljnom sastanku sa predstavnicima evropske "kuće fudbala" uroditi plodom, ali strah i dalje postoji.
Čini mi se da je 6. maj datum kad bi trebalo da izložimo poslednje stavke naše odbrane. Situacija je teška, mi sad rešavamo stvari koje sadašnja uprava nije napravila, već one ranije“, rekao je Nebojša Čović, potpredsednik Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Da li može da se reši situacija?
„Negde sam na sredini. U sportu se ne živi od prošlosti, bez obzira na to što je Zvezda veliki klub. Održali smo nekoliko sastanaka i videćemo da li ćemo uspeti da se izborimo za licencu. Čudno mi je da se dva srpska kluba nađu na arbitraži, ali mi smo prijavljeni od strane Rada, ja njih razumem. Da li ćemo biti kažnjeni? Hoćemo, ali trudićemo se maksimalno da izbegnemo izbacivanje iz Evrope“, dodao je Čović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

UEFASuperligaSrbijaNebojša Čovićevro licencaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara