"Trening crveno-belih"
"Trening crveno-belih"

Zvezdina pojačanja preskaču i Jagodinu, Kirovski i Pantić žele novac odmah!

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.08.14. | 11:04

Upravu crveno-belih od dobijanja licence, između ostalog, koče i dvojica bivših igrača, koji više nemaju strpljenja

 

Trening crveno-belih

Izabrane vesti

Čelnici Crvene zvezde na dobrom su putu da postignu dogovor sa Markom Vešovićem i Mendešom Kaduom o tempu isplate zaostalih zarada, a prema pisanju Sporta na parafiranje dodatnog roka pristali su i Nikola Maksimović, Uroš Ćosić i Srđan Mijailović, a očekuje se da to uskoro učini i Marko Mirić. Ipak, crveno-bele za dobijanje licence, između ostalog, koče i dvojica bivših igrača Aleksandar Pantić i Aleksandar Kirovski, koji žele da im se zaostali novac isplati odmah.

Pantić je još pre godinu dana presudom Arbitražne komisije FSS-a postao slobodan igrač, ali insistira da se dug isplati u potpunosti, koji nije veliki, baš kao ni bivšeg rezervnog čuvara mreže, koji nije imao visoka primanja na Marakani.

Strateg Crvene zvezde Nenad Lalatović nada se da će bar u trećem kolu, kada crveno-beli gostuju Vojvodini u Novom Sadu, moći da računa na nove akvizicije.
"Šanse postoje i u klubu žure da se dobije dozvola. Razgovarali smo kako bih znao koje igrače da uigravam dva dana pre meča sa Jagodinom. Svi mi želimo da se brzo odblokiramo, a oji momci rade punom parom ne osvrćuću se će možda morati malo da sačekaju",  rekao je Lalatović za Sport.

Nakon registracije pojačanja, ali posle sve izvesnijeg odlaska kapitena Milijaša, strateg crveno-belih će biti prinuđen da ponovo traži dobitnu kombinaciju.
"Na ovom polju za nas ima još dosta posla. Verovatno odlazi kapiten Milijaš, koji je vođa i treba pronaći dobitnu formulu bez njega. Bosančić ulazi u ritam, mada je period pauze ostavio traga."

Znači na Marakanu će ponovo istrčato tim iz prvog kola, koji je položio prijemni na startu sezone.
"Izvešćemo tim koji je pobedio na premijeri. Sledi dobra analiza Jagodine i kockanje taltole da se ponovo ostvari uspeh koji je za nas imperativ", zaključio je Lalatović.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nenad LalatovićFK Crvena zvezdaAleksandar PantićSrbijaSuperligaAleksandar Kirovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara