""
""

Zvezdina proba za Sasuolo! Selta gleda Kataija

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.08.16. | 09:23

Crveno-beli večeras protiv Voždovca (20.30) žele da se učvrste na prvom mestu i nabiju samopouzdanje uoči evropskog izazova

Eksperimentisanju i brojnim rotacijama je – kraj! Takav zaključak se nameće posle reči šefa stručnog štaba Crvene zvezde da će večerašnji duel protiv Voždovca, u okviru četvrtog kola Superlige, poslužiti kao zagrevanje za gostovanje Sasuolu.

Imaće srpski šampion u međuvremenu i gostovanja na Čairu, ali tim koji večeras bude istrčao na travu Marakane imaće zadatak da za osam dana u Italiji izbori povoljan rezultat. Izvesno je da u timu neće biti Gelora Kange, pošto je Gabonac suspendovan za evropske mečeve zbog crvenog kartona u sudaru sa Ludogorecom.

Izabrane vesti

Navijači, koji se očekuju u velikom broju, najviše zanima da li će protiv čete Bratislava Živkovića defanzivni red demonstrirati tendenciju rasta forme. Crveno-beli su u prva tri kola primili pet golova, a a od početka sezone čak 13. Mnogo za tim koji stremi evropskim ambicijama. Izvesno je da će par centralnih bekova činiti Fibel i Rendulić, dok će pozicije bekova zauzeti Cvetković i Ristić.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL IZMEĐU ZVEZDE I VOŽDOVACA

Ulogu Gelora Kange na večerašnjem meču preuzeće Aleksandar Katai. Zvezdin kreativac biće pod posebnom prismotrom večeras, pošto će ga iz lože stadiona Rajko Mitić uživo posmatrati predstavnici Selte. Klub iz Viga je jako zainteresovan za Kataija, a ako večeras bude položio ispit, postoji ozbiljna šansa da se posle mečeva sa Sasuolom preseli na Balaidos.

Voždovac dolazi na najveći srpski stadion u dobrom raspoloženju. Zmajevi imaju šest bodova i nalaze se u seriji od dve pobede.
„Zvezda je naravno favorit. Odlazimo u goste najjačem timu u državi. Činjenica je da nismo primili gol u prva tri kola, a da smo protivnike četiri puta matirali. Dopada mi se kako funkcionišemo u novom sistemu, ali može to i bolje“, poručio je trener Zmajeva Bratislav Živković

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC (20.30)

Stadion: Crvene zvezde

Sudija: Nemanja Petković

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Kahriman - Cvetković, Rendulić, Fibel, Ristić - Donald, Le Talek, Srnić, Katai, Ruiz - Vijeira.

VOŽDOVAC (3-4-3): Milošević - Mihajlov, Sinđić, Ivković - Ćirković, Pavlović, Blagojević, Zec - Georgijević, Dražić, Stojanović.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaGelor KangaEvropaFK Crvena zvezdaBratislav ŽivkovićAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara