""
""

Zvezdo, vidiš li ti ovo? Babunski opet dao golčinu, pogodio i Vijeira! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.03.17. | 12:55

Jokohama savladala Kosadole Saporo zahvaljujući sjajnim partijama nekadašnjiH članova kluba sa Marakane – 3:0

Zvezdo, vidiš li ti ovo? Mladi Makedonac David Babunski je u dresu kluba sa Marakane odigrao svega šest zvaničnih mečeva, nisu u redovima srpskog šampiona imali strpljenja za momka poniklog u Barseloni. I čini se da su mu učinili uslugu.

Kreativni vezista u dalekom Japanu igra fudbal života. Jpredstavlja kapitalno pojačanje za Jokohamu što je moglo da se nagovesti još u prvom kolu kada je sjajno pogodio protiv Urave.

Izabrane vesti

Tada nagovešteno, a sada potvrđeno – Davidova leva ponovo seva. Nekadašnji član Crvene zvezde bio je jedan od najzaslužnijih za današnji trijumf Jokohame protiv Kosadole Sapora – 3:0.

Postigao je prvi gol. I to na kakav način. Sačekao je loptu na rubu šesnaesterca i šutirao iz prve. Strašna parabola koja je završila u daljem uglu, golman gostiju nije imao nikakve šanse da interveniše.

Imao je Babunski još sjajnih poteza. Mešao je veziste Kosadolea i predstavljao permanentnu opasnost. Definitivno se preporodio.

Sjajan dan za bivše zvezdaše upotpunio je i Ugo Vijeira. Portugalac je dobio šansu u 70.minutu, asamo tri minuta kasnije se lepo postavio i sačekao centaršut sa leve strane. Dovoljno da postavi konačnih – 3:0.

Jokohama posle dva kola ima isto toliko pobeda uz gol razliku 6:2. Više od polovine golova su postigli Babunski i Vijeira.

 


tagovi

Ugo Vijeirameđunarodni fudbalEvropaDavid Babunski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara