1570. Humanitarni tiket u podne: JELENA GAVRILOVIĆ tipuje za Savez udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom

Vreme čitanja: 4min | ned. 27.09.20. | 12:00

Prelepa glumica od Bajerna i Liona očekuje dvojke!

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART u sedmici na izmaku dobio je još jednog uspešnog plemenitog kladioca. Nakon, Slavka Perovića, Bore Đorđevića, Zorana Njeguša, Milana Zelena, Predraga Jeremića, Igora Gluščevića, Slavoljuba Krnjinca, Mirka Milikića, Smiljana Banjca, Mladena Krstajića, Vanje Savić dobitnik u periodu kada je zavladao korona virusa je i trener košarkaškog kluba SlobodaVladimir Lučić. Kompanija MOZZART će dobijenu sumu, od 141.200, 00 dinara, usmeriti ka Domu za decu i omladinu “Petar Radovanović” iz Užica.

Podužem spisku plemenitih dobitnika u Humanitarnom tiketu (214) pokušaće da se priključi i popularna glumica Jelena Gavrilović.

Izabrane vesti

Srpska filmska, televizijska, pozorišna i glasovna glumica u dobrotvorno tipovanje krenula je sa Ostrva, Totenhem – Njukasl. Svrake imaju sijaset kadrovskih problema, igraju po principu toplo – hladno, ali su poslednji meč dobile sa 7:0. Totenhem je u seriji od četiri trijumfa, a u poslednjem odmeravanju snaga sa Njukaslob slavio je sa 3:1. Međusobni odnos je ujednačen 24:6:23.

“Očekujem da mreže ne miruju, GG”.

Jelena je igrala u Narodnom pozorištu, Pozorištu na Terazijama, Ateljeu 212, Zvezdara teatru…a iz Engleske nas vodi u Nemačku. Hofenhajm – Bajern. Domaći tim ima četiri poslednja trijumfa, međutim, može da sanja o nizu koji imaju Bavarci. Bajern je slavio nad današnjim rivalom u dve poslednje utakmice uz gol razliku 10:3. Istorija kaže 3:5 :18. U ovom duelu šanse da domaći naprave iznenađenje su minimalne.

“Dvojka”.

Naša glumica i plemeniti kladilac “pozajmljivala” je glas u mnogobrojnim sinhronizacijama: Zaleđeno kraljevstvo 1 i 2, Toma Palčić, Petar Pan, Neviđeni 2, a sada smo Francuskoj na duelu Lorijan – Lion. Domaći su baš opterećeni povredama i u meč ulaze sa dva poraza od po 3:2. Nakon što je izgubio od Bajerna Olimpik je ostvario dva remija, trijmf i poraz. Interesantno, domaći su u poslednja dva okršaja nadigrali Lion. Ipak, skor kaže 6:7:15 i na strani je Olimpika.

“Još jedan trijumf gostujućeg sastava”.

Od filma “Na lepom plavom Dunavu” ređale su se zapažene role naše umetnice u ostvarenjima poput “Miris kiše na Balkanu”, “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići”, “Istine i laži”, “Ubice mog oca”, “Predstraža”…Fokusiramo se sada na meč koji startuje u 20.45, a igraju Roma – Juventus. U gradu ljubavi Vučica dočekuje Staru damu. Juve je nanizao tri pobede uz jedan primljeni gol, poslednji poraz bio je baš od Rome. Verona je u prvom kolu dobila Rimljane službenim rezultatom 3:0. Gosti su favorite, a naša prelepa gošća kaže:

“KMB 1+I&2+II”.  

Glumački talenat i perfektno znanje engleskog jezika uticali su da Jelena dobija uloge u inostranim ostvarenjima. Takođe, naša gošća divno peva što ju je uvrstilo među 25 najboljih glasova za ulogu Elze na svetskom nivou. Poslednja destinacija na dobrotvornom listiću je Katalonija, Barselona – Viljareal. Barsa ima najubedljiviju pobedu od 5:0 i bolji skor od Žute podmornice 26:10:8. Tri kontrolne utakmice Barsa je dobila. Viljareal je prikupio četiri boda, bez poraza je. Poslednji duel dva tima okončan je pobedom Barse sa 4:1.

“Zaključujem sa brojem golova od tri do pet”.

Da našu gošću upoznamo sa podatkom da je kompanija Mozzart kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.440.689, 00 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenjeJelena Gavrilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara