1955. Humanitarni tiket u podne: SVETISLAV KARI PEŠIĆ potencijalni dobitak namenjuje za pomoć MNRL – Pirot

Vreme čitanja: 3min | ned. 17.10.21. | 10:37

Selektor košarkaške reprezentacije od Olimpika i Barse očekuje jedinice!

Selektor srpske košarkaške reprezentacije Svetislav Pešić današnji je plemeniti kladilac. Da popularnog Karija i vas podsetimo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 21.933.057 dinara. Dalje, interesantno je za našeg selektora da je

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Željovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren „Tijana Bošković“.

Izabrane vesti

O Kariju Pešiću sve se zna. Jedan je od najtrofejnijih evropskih trenera. U riznici ima više osvojenih nacionalnih šampionata, trofeja u kup takmičenjima, pehar iz Kupa Radivoja Koraća, kontinentalne titule sa reprezentacijama Nemačke i naše domovine i svetsku titulu sa našom tadašnjom državom. Sa Bosnom je bio prvak Evrope, sa juniorima šampion sveta u Bormiju. Sa puno uspeha predvodio je mnoge klubove Albu, Keln, Lotomatiku, Đironu, Valensiju, Zvezdu, Bajern, Barselonu sa kojom je osvojio Evroligu. Pešić je potencijalni dobitak namenio za pomoć MNRL – Pirot.

Startujemo sa dobrotvornim tipovanjem sa Apenina gde u 15 sati ĐENOVA dočekuje SASUOLO. Rivale dele dva boda i oba kluba oslabljena ulaze u meč. Đenova je poslednji meč izgubila sa 1:0, a Inter je pobedio Sasuolo sa 2:1. U poslednja tri međusobna duela bilo je 2:1;2:1 i 5:0 za Sasuolo. Realno je da dođu golovi.

“UG 3+”

Vratićemo se u Seriju “A” pošto skoknemo do Bundeslige, derbi LEVERKUZEN – BAJERN. Klubovi imaju po 16 bodova, imaju po jedan poraz, ali Bavarci su efikasniji. Bajer je dobio poslednjih pet utakmica, dve poslednje po 4:0. Nakon deset utakmica klub iz Minhena je poražen od Ajntrahta sa 2:1. Istorijski gledano poslednja četiri duela pripala su Bajernu. Veće kadrovske probleme imaju aspirindžije

“KI 2”. 

Vraćamo se derbiju Serije “A”, JUVENTUS – ROMA. Vučica ima suficit od četiri boda. Juventus ima niz od šest trijumfa, poslednji u gradskom derbiju. Roma na poslednja dva meča nije primila gol, ima dva trijumfa. Međusobni odnos na poslednjih pet utakmica je 3:1:1.

“KMB I1-3&II1-3”. 

U isto vreme (20.45) startuju MARSELJ – LORIEN. Olimpik i gosti imaju po 14 bodova. Lil je dobio Marselj sa 2:0, a na poslednjoj utakmici Lorien je odigrao nerešeno. Gosti su bez poraza na šest duela pa neće biti lako da olimpik uknjiži tri boda. Ipak, ako se posmatraju poslednji međusobni dueli, sva četiri dobio je domaći tim. “Jedinica”.

Idemo na Pešiću dobro poznate Pirineje jer u 21.00 fudbalska sekcija BARSELONE dočekuje VALENSIJU. Po 12 bodova imaju rivali uz napomenu da je Valensija poslednje dve utakmice odigrala nerešeno, a da je Barsa poražena u derbiju sa Jorgandžijama. Rezultatom 3:2 okončan je poslednji duel dva sastava. Na Kamp Nou Barsa izlazi bez petorice fudbalera, a Slepi miševi bez jednog.

“KI1”, završava plemenito tipovanje SVETISLAV KARI PEŠIĆ, koji je nedavno dao intervju za naš portal.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja i prijatelja dece i omladine sa poteškoćama u razvoju ZA BOLJE SUTRA, Sarajevo. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenjeSvetislav Pešić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara