(© Reuters)
(© Reuters)

A možda Di Kanio nije inteligentan: VlaGOLić ga dade – desnom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.11.23. | 21:32

Srbin strelac u Derbiju Italije

Samo glup čovek ne uči. A Dušan Vlahović je pametan dečko, spreman da prihvati savete i proširi arsenal, pa je tako na predloge Masimilijana Alegrija da češće koristi desnu nogu u završnicama akcija reagovao kao da mu je to šapnuo otac. Još prošle sezone trener Juventusa je predlagao reprezentativcu Srbije da na taj način reaguje pred pred protivničkim golom, a Zemunac ga je poslušao.

Nova potvrda stigla je u Derbiju Italije, jer je špic Stare dame opet pogodio slabijom nogom. Bio mu je to peti gol u sezoni, već treći desnicom. Prva dva dao je protiv Lacija na početku prvenstva, onda levom – jačom – poentirao sa bele tačke na gostovanju Udinezeu, dok je protiv Bolonje poentirao glavom.

Izabrane vesti

Istom onom koja mu služi da razmišlja, pa je tako prilikom inicijalne prednosti najpre oduzeo loptu na sredini terena, proigrao Federika Kjezu, “progutao” teren i stvorio se u šansi, reagovao na povratni pas saigrača i presudio Janu Zomeru.

Prilikom proslave gola je ućutkavao kritičara. Možemo samo da pretpostavimo da je jedan od njih Paolo Di Kanio, koji je pre nekoliko dana rekao da Vlahović nije inteligentan fudbaler. Posmatrajući kako je mimo terena reagovao nekadašnji špic pre će biti da on nije baš najinteligentniji tip u svetu fudbala. Ili bi makar morao da dobro mućne glavom pre nego što nešto kaže.



tagovi

JuventusDušan Vlahović

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara