©starsport
©starsport

Abdulah Avdži: Svi naši planovi su bili vezani za pobedu

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.10.22. | 23:48

„Želimo da idemo što dalje u ovom takmičenju i pobedimo što više utakmica“, poručuje strateg turskog šampiona

Trener Trabzona Abdulah Avdži kaže da je njegova ekipa u Beograd došla po pobedu, ali nažalost nije uspela da dođe do nje. Međutim, u poslednjem kolu ima priliku da na svom terenu protiv već osiguranog Ferencvaroša odlučuje o svojoj sudbini.

Crvena zvezda je dobila rovovsku bitku na stadionu Rajko Mitić, pa je tako drama u kompletnoj grupi H odložena za poslednje kolo.

Izabrane vesti

Kada smo danas ovde dolazili planirali smo pobedu, tako smo počeli utakmicu. Imali smo loptu, kontrolu na sredini terena i po bokovima. Dobili smo udarac od protivnika na sredini terena, potom pojedinačno gubili loptu i primili gol. Ponovo smo držali loptu, preuzeli inicijativu na utakmici. U drugom poluvremenu smo želeli da budemo dominantni, imali smo s vremena na vreme dobre pozicije, dobro smo igrali, zauzimali dobre pozicije, ali nismo uspeli“, rekao je Avdži.

Crvena zvezda je uspela dva puta da se uzdigne, a ništa se konktreno nije promenilo u nastavku utakmice.

„Mnogo puta smo izgubli loptu i nismo došli do željenog rezultata. Protivnik je imao dobre šanse sa krila i ponovo smo primili gol. Potom smo pokušali sa drugačijom taktikom, imali prilike da izjednačimo. Svi naši planovi su bili vezani za pobedu, ali nažalost nismo uspeli. Želimo da idemo što dalje u ovom takmičenju i pobedimo što više utakmica. Poslednji mečevi će pokazati da li ćemo uspeti da dođemo do naredne faze takmičenja“, dodao je trener Trabzona.


tagovi

Abdulah AvdžiTrabzonFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara