Komentari na vest

Abramovič: Trofeji govore sami za sebe, pragmatični smo u svojim izborima i prijatno nam je da pravimo promene u pravo vreme

B

Blue

pre oko 3 godine

Najbolji vlasnik definitivno. Voli klub i gladan je uspeha

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Kao navijac Celsija jedino mu zameram otkaz Ancelotiju, mislim da je to bila prestroga odluka. Inace, svaka mu cast na svemu, podigao je Celsi na visi nivo.
K

Kleo

pre oko 3 godine

Ko je redovno pratio utakmice Celzija zadnjih 15 godina mogao je da primeti kako se Abramovic svakom golu na svakoj utakmici radovao kao malo dete, sto je zaista retkost u danasnje vreme. Covek je ocigledno istinski zaljubljenik u fudbal, i tu je zbog njega, a ne zbog profita. Kao sto je neko napisao u komentarima, da mu je samo do novca ostavio bi jednog istog trenera sve dok im pravi pare, al njemu su ocigledno rezultati bitniji, otud i toliko promena. Isto tako Celsi je jedan od retkih klubova, ako ne i jedini, koji od pocetka pandemije nije smanjivao plate igracima ni jednog trenutka, nije opustao zaposlene u klubu, niti bilo sta slicno. Zbog svega toga, a i jos brdo stvari, veliko postovanje za ovog gospodina i nadam se iskreno da ce u skorijoj buducnosti moci da se vrati u Englesku i gleda svoj Celzi uzivo na stadionu, sa na navijacima naravno.
P

Plavac

pre oko 3 godine

Romane Srbinee
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Nekako, ovaj covek ce uvek imati veliko postovanje od mene. Vlasnik je kluba i nije mu na prvom mestu profit vec klub. Neko ce reci, a zasto bi milijarderu bio bitan profit, pa prosto para nikad dosta. Vidite sta kroenke radi od arsenala. A da mu nije bitan profit dokazuje i ovo sa trenerima, cim nemas rezultat - letis.
K

Kosta11

pre oko 3 godine

Tewnutno najbolji gazda mnogo je ulozio u celsi i pored nekoliko razvosda.