Abubakar Oumaru (©Starsport)
Abubakar Oumaru (©Starsport)

Abubakar Oumaru opet u Kruševcu, Aksentijević ide u Niš?

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.07.20. | 08:11

Ako se Radnički prvo dogovori sa Napretkom

Srđan Kočić, Ognjen Mršić i Srđan Matić su već potpisali, ali Napredak prema rečima trenera Dragana Ivanovića tek čeka prava pojačanja i to u svakoj liniji. A prvo među njima je proslavljeni Abubakar Oumaru, koji će se, kako je Ivanović otkrio u intervjuu za Sportski žurnal, vratiti u Kruševac nakon što je na kraju prošle sezone napustio klub posle odlaska Marka Miškovića sa mesta predsednika.

Istina, u ovih par meseci otkako je 7. februara stigao u Napredak sa Bliskog istoka, Oumaru je odigrao samo 79 minuta protiv Proletera iz Novog Sada. Sad bi trebalo da bude značajno spremniji i da njegov kvalitet dođe do izražaja.

Izabrane vesti

Što se tiče ostalih pozicija, golman Marko Kordić je otišao, jer u Kruševcu se uzdaju u Mladena Živkovića kome bi podršku trebalo da pruža Miloš Ostojić, bivši golmana Spartaka iz Subotice, koji je proletos bio u Kolubari.

Sa druge strane, Nikola Aksentijević ide.

Nezadovoljan je statusom u klubu, a meni u ekipi nisi potrebni nezadovoljni igrači“, decidiran je Ivanović u izjavi za Žurnal.

Isti list navodi i da se pod Bagdalom može čuti da Aksentijevića želi da vrati Radnički iz Niša, ali da prvo mora da se dogovori sa Napretkom, jer iuskusni bek ima važeći ugovor sa Čarapanima.


tagovi

Abubakar OumaruNikola Aksentijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara