Oumaru (© MN Press)
Oumaru (© MN Press)

Abubakar zbog Miškovića napustio Srbiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.08.20. | 10:20

Kraj u Napretku

Nije dugo potrajala epizoda Abubakara Oumarua u Napretku. Dvaput je pokušao Kamerunac da se dokaže u Kruševcu i oba puta je – pao.

Najpre je stigao početkom februara posle epizode u Saudijskoj Arabiji, ali usled viška kilograma i nedovoljne fizičke spreme nije uspeo da se nametne tadašnjem šefu stručnog štaba Igoru Stefanoviću. Usledila pauza zbog korone, verovalo se da će individualnim radom na sebi iskusni krilni napadač dovesti telo u optimalno stanje, vratio se u Superligu, ponovo stavio na raspolaganje Kruševljanima, međutim, posle uvodne faze takmčenja treneru Draganu Ivanoviću postalo je jasno da od projektovano velikog učinka nema ništa.

Izabrane vesti

Osim toga, Sportski žurnal dodaje da je Abubakar Oumaru imao poseban dogovor sa Markom Miškovićem, doskorašnjim ključnim čovekom Napretka, po pitanju finansija, ali kako se mladi biznismen povukao početkom leta sa predsedničke funkcije, tako je i status 33-godišnjem fudbalera iz Juande promenjen. Isti izvor dodaje da Abu nije bio zadovoljan odlaskom Miškovića, te da se raskid saradnje namestnuo kao logična posledica.

Oumaru je u Superligi igrao za Crvenu zvezdu, OFK Beograd, Vojvodinu i Partizan, a u dresu Napretka ove sezone skupio je samo 150 minuta, pa će sreću potražiti na drugom mestu.



tagovi

Abubakar OumaruLetnji prelazni rok 2020Napredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara