Ljajić (© Reuters)
Ljajić (© Reuters)

Adem Ljajić ima ponudu Malatije, Bešiktaš pristao da ga pusti na pozajmicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 21:48

Ništa od Bašakšehira

Bliži se kraju agonija Adema Ljajića u Bešiktašu. Prošlo je devet meseci otkako je nekadašnji reprezentativac Srbije odigrao poslednji meč za crno-bele, u međuvremenu je sklonjen iz prvog tima, ali bi lako moglo da se desi da se ofanzivni vezni uskoro vrati na teren. Da promeni klub, ne i državu, pošto bi ostao u Turskoj.

Kako javljaju tamošnji mediji, Ljajić je pred dogovorom sa Malatijom. Fenjeraš Superlige je stupio u kontakt sa upravom kluba sa Vodafon parka, predložio da uzme Novopazarca na pozajmicu do kraja sezone i time pomogne 30-godišnjaku, istovremeno i Bešiktašu.

Izabrane vesti

Predočili smo ponudu i klubu i igraču. Naš predlog je da pokrijemo deo Ljajićeve plate, a da preostali deo podmiri Bešiktaš. Sa klubom smo se dogovorili. Ukoliko fudbaler prihvati ponudu, pridružiće nam se“, objasnio je Adil Gevrek, novi predsednik Malatije, koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli, deset bodova daleko od sigurne zone.

Prema tvrdnjama turskih medija, Ljajić u Istanbulu zarađuje 1.600.000 evra godišnje. Tokom ponedeljka se pojavila čak informacija da bi mogao da ostane na Bosforu, tako što bi iz Bešiktaša prešao u Bešakšehir i da je voljan da velikog dela plate. Navodno, igrao bi za 750.000 evra do kraja sezone za Bašakšehir. Taj posao je očigledno propao.

Nema ništa od dolaska Adema Ljajića“, kratko je saopštio Emre Belozoglu, trener Istanbul Bašakšehira.

Valja napomenuti da prelazni rok u Turskoj traje do 8. februara.


tagovi

Adem LjajićZimski prelazni rok 2022Malatija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara