Adrijano: Nikada nisam mogao slabo da šutiram, uvek i samo iz sve snage! Ikardi i ja bismo bili sjajan tandem

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.12.18. | 13:39

"Sećam se da me je Ronaldo dočekao jako lepo, čak i u svojoj kući. Živeo sam u hotelu, a on me je pitao da li želim da se uselim kod njega. Jako lepo od njega", kaže Brazilac

Kada vam neko spomene levu nogu i snažan šut, jedan od prvih ko vam pada na pamet je Brazilac Adrijano. Kakav je to samo igrač bio... Koliko god da je na terenu pravio čuda, pravio ih je i van terena. Zato nije bio još veći igrač, a mogao je.

Brazilac je dao intervju za DAZN i prisetio se vremena provedenog u Interu.
"Znam koliko sam bio dobar i znam da sam učinio velike stvari. Nisam mogao da verujem kada sam prvi put došao u Italiju, u Inter. Sećam se samo da sam gledao u sve u svlačionici, od Sedorfa do Materacija", prisetio se Adrijano.

Izabrane vesti

Naravno, tu je bio i Ronaldo.
"Sećam se da me je Ronaldo dočekao jako lepo, čak i u svojoj kući. Živeo sam u hotelu, a on me je pitao da li želim da se uselim kod njega. Jako lepo od njega".

Zamislite ekipu u kojoj su Adrijano, Ronaldo, Materaci, Sedorf...
"U sportskom smislu imao sam neverovatnu svlačionicu. Životno gledano, Zaneti je bio primer. Uvek je bio na mojoj strani, posebno kada mi je otac preminuo. Morati mi je mnogo pomogao takođe, bio mi je kao drugi otac. Biću mu zauvek zahvalan za sve što je uradio za mene i moju porodicu tih godina. Postanem emotivan svaki put kada govorim o njemu".

Kako sada živi Adrijano?
"Srećan sam sa prijateljima i porodicom u Riju, živimo normalan život. Nisam se penzionisao, samo sam rešio da napravim pauzu".

U ovom momentu je najveća zvezda Intera Mauro Ikardi.
"Ikardi je sjajan igrač, iako je veoma mlad. On i ja bismo bili fenomenalan tandem na terenu".

Ostaće Adrijano upamćen po svojoj razornoj levici.
"Rođen sam tako, tako je bilo još otkad sam bio dete. Prijatelji su mi govorili da šutiram slabije, ali to je bio čist instinkt. Nikada nisam mogao slabije da šutiram, uvek i samo iz sve snage".

Foto: Reuters


tagovi

AdrijanoInter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara