AEL se pohvalio: Srnić dolazi na dve godine

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.23. | 11:56

Očekuje se da Zvezdin univerzalac danas prođe preglede

Slavoljub Srnić će danas i zvanično staviti tačku na treći mandat u Crvenoj zvezdi. Kako je ranije najavljeno iskusni univezalac pojačaće AEL iz Limasola, što je potvrdio i kiparski klub na zvaničnom sajtu.

Osvajač šest titula sa Crvenom zvezdom trebalo bi u toku dana da stigne na RajkoOstrvo, i potom potpiše dvogodišnji ugovor sa AEL-om iz Limasola.

Izabrane vesti

„AEL je postigao načelan dogovor sa Slavoljubom Srnićem. Posle medicinskih testova on će potpisati dvogodišnji ugovor. Želimo mu mnogo sreće u AEL-u“, stoji u saopštenju kiparskog kluba.

Slavoljub Srnić je u tri mandata nosio dres Crvene zvezde. Pružao je odlične partije u vreme Miodraga Božovića i Vladana Milojevića. Imao je vrlo jak doprinos tokom kvalifikacija za Ligu Evrope 2017. godine, kada je postigao pogodak u Krasnodaru. Potom je pogodio i protiv Kelna za prvo evropsko proleće posle 25 godina.

Posle kraćeg izleta u Španiju, gde je branio boje Las Palmasa, Slavoljub Srnić se vratio u Crvenu zvezdu. Bio je specijalista Dejana Stankovića i imao nekoliko nezaboravnih izdanja. Posebno u večitom derbiju, kao i na gostovanjima Ludogorecu i Bragi.

Ipak, poslednju sezonu igrao je pod velikim psihološkim opterećenjem. Posebno posle napravljenog penala u sudaru sa Monakom. Pre toga je skrivio najstrožu kaznu i u jednom od najvažnijih duela poslednje decenije protiv Makabija iz Haife


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Slavoljub Srnić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara