Afera Plavšić drma Prag: Precrtan iz Spartine svlačionice, čeka se potpis za Slaviju

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.06.21. | 10:11

Ali nema zvanične potvrde

Nekadašnji krilni vezista Crvene zvezde Srđan Plavšić trenutno je ličnost prvog reda u Češkoj. Posle četiri godine u redovima Sparte, bivši mladi reprezentativac Srbije nije želeo da produži ugovor sa timom iz Letne.

Čak se pojavila informacija, i to od vrlo relevantnih češklih novinara, da se Srđan Plavšić obećao šampionu i velikom Sparitnom rivalu, Slaviji. Potvrde te informacije nema, ali je za Spartu Srđan Plavšić definitivno prošlost.

Izabrane vesti

Srpski ofanzivac je odbio da produži ugovor sa nekadašnjim rivalom Crvene zvezde i Spartaka u evropskim kvalifikacijama, svestan da će sa papirima u rukama lakše doći do bogatog ugovora u drugom klubu. Takav potez odgovorna lica sa Letne mi nisu zaboravila.

Odmah posle okončanja sezone, ime Srđana Plavšića precrtano je u svlačionici češkog vicešampiona. Neko je flomasterom precrtao njegovo ime i na kaseti za ostavljanje stvari. Dovoljno da tamošnji mediji naprave aferu i podgreju atmosferu kada je u pitanju Plavšićev prelazak u redove Slavije.

Inicijalnu vest o dogovoru sa timom koji je igrao osminu finala Liga Evrope Srđan Plavšić je žustro demantovao na Instagram profilu.

Međutim, u Pragu se i dalje priča da je srpski vezista velika želja trenera Slavije Jindriha Trpišovskog. 


tagovi

Sparta PragSlavija PragSrđan Plavšić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara