AFRIKA: Azam u poteri za liderom u Tanzaniji, Doma Junajted u krizi u Nigeriji

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.24. | 09:01

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Nigerija 1)

Domaćin je na tek 13. mestu u šampionatu Nigerije. Kod kuće nije pobedio već pet mečeva, što je čudo u ligi gde 70 odsto utakmica se završe pobedama domaćih timova. Remo Stars je u igri za titulu, ima šeat bodova manje od lidera Enugua, osam kola pre kraja. Gosti su osvojili sedam bodova u prethodna tri kola.

EL GUNA – SMOUHA, 16.00

(Fudbal, Egipat 1)

El Guna je sedma u prvenstvu Egipta. Ima dva vezana poraza, 10 bodova manje od lidera Piramidsa. Smouha ima isti broj bodova kao i današnji rival. Igra promenljivo, toplo-hladno. Domaćin je pred svojim navijačima poražen dva puta u nizu.

NB EGIPAT – EL GEJŠ, 19.00

(Fudbal, Egipat 1)

Dobra forma NB Egipta ovog meseca, dve pobede u nizu. El Gejš je u seriji od četii remija u elitnoj ligi Faraona. El Gejš je dobio današnjeg rivala sa 2:0 u prvom delu šampionata. Na tri uzastopna meča ovih klubova dolazio je tip 2-3.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

AZAM – MASUDŽA, 19.30

(Fudbal, Tanzanija 1)

Domaćin je na drugom mestu u šampionatu Tanzanije. Ima pet bodova manje od lidera Jang Afrikansa i meč više i teško će da se umeša u borbu za titulu. Masudža je pretposlednja, ali ima i dalje šanse da izbori iopstanak. Gosti su vezali dva poraza. Azam je bez poraza već pet kola, sakupio je 13 bodova. Azam je kod kuće pobedio devet puta, a po jednom igrao nerešeno i izgubio.

SUPERSPORT – POLOKVANE SITI, 19.30

(Fudbal, Južna Afrika 1)

Posle 23 kola u Južnoj Africi, Supersport je šesti, ali je forma u padu, pet mečeva je bez pobede. Polokvane je na 11. mestu, ne korak je do borbe za opstanak. U prvom delu sezone bilo je 1:1 u duelu ovih ekipa.


tagovi

Afrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara