Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AFRIKA: Beluizdad čuva mesto u Ligi šampiona, Al Masri brani drugu poziciju

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.05.24. | 10:21

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

BELUIZDAD - EL BAJAD, 17.45

(Fudbal, Alžir 1)

Izabrane vesti

MC Oran se već krunisao u šampiona Alžira, a doksorašnji prvak Beluizdad se bori da sačuva poziciju koja vodi u CAF Ligu Šampiona. Nalazi se na drugom mestu sa 46 bodova, i ima samo jedan poen više od Konstantina koji ga prati a do kraja su preostala još tri kola. Danas Beluizdad dočekuje El Bajad, koji je 12. na tabeli, šest poena daleko od zone ispadanja. Beluizdad je neporažen na četiri poslednja duela kod kuće, a Bajad ima samo jedan trijumf na minulih 14 gostovanja.

FJUČUR - AL MASRI, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Pokušaj Al Masrija da obezbedi mesto u CAF Ligi šampiona sledeće sezone dostiže prelomno vreme uoči nedeljnog meča protiv Fjučura, koji ima za cilj da završi sezonu na vrhuncu. Al Masri je remizirao 0:0 protiv ENPPI-ja u poslednjem ligaškom meču i produžio niz bez pobede na tri meča, ali i dalje zauzima drugo mesto sa 38 bodova. Al Masri zaostaje za prvoplasiranim Piramidsom 12 poena. Fjučur je na devetom mestu sa 31 bodom, i zaostaje pet koraka za četvrtoplasiranim Al Itihadom za mesto u Kupu Konfederacije CAF. Fjučur je odigrao nerešeno 1:1 u poslednjem meču Premijer lige Egipta protiv Zamaleka, produživši post na tri susreta.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Afrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara