AFRIKA: Beluizdad gazi ka kruni u Alžiru, Simba u naletu, Zanako je kralj remija u Zambiji

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.04.22. | 09:11

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Tanzanija 1)

Simba je šampion Tanzanije, ali će ove godine teško da odbrani tron. Ima čak 14 bodova manje od nezadrživog Jang Afrikensa, uz dva meča manje. Prvak ove afričke zemlje je zaređao s pobedama, ima ih četiiri, a primio je samo šest golova na 17 mečeva. Kostal Union je u donjem delu tabele, na prvom mestu iznad crte. U prvom delu šampionata, Simba je napravila kiks protiv današnjeg rivala, odigrala je bez golova.

KAFU SELTIK – ZANAKO, 15.00

(Fudbal, Zambija 1)

Pet kola do kraja šampionata Zambije, Zanako je u sredini tabele. Ima čak 14 remija, najviše u ligi. Kafu Seltik je u grčevitoj borbi za opstanak. Trenutno je na mestu koje vodi u niži rang, ali Indeni beži samo dva boda, pa i dalje ima realne izglede da ostane u elitnoj ligi ova afričke države. U prvom delu šampionata, Zanako je dobio današnjeg rivala sa 1:0.

---------------

Svaki dan igrač s najvećom pogođenom kvotom ide u Katar! Konkurencija je ogromna, ali u Mozzart avionu ima još dovoljno mesta

---------------

BK OLIMPIK – BELUIZDAD, 16.45

(Fudbal, Alžir 1)

Šampion Alžira Beluizdad grabi ka odbrani krune. Ima šest bodova više od MS Alžira, uz tri meča manje. Gosti su u strašnoj seriji, pet vezanih utakmica su pobedili i, čini se, da idu ka tituli. Olimpik se bori za opstanak, trenutno je na prvom mestu iznad crte. Beluizdad je pobedio u prvom delu sezone današnjeg rivala sa 2:1.

KING FALSAL – BEREKUM, 17.00

(Fudbal, Gana 1)

King Fajsal je na 11. mestu u šampionatu Gane, sa četiri vezana poraza. Berekum Čelsi je bezbrižan na sredini tabele, sa samo bodom u prethodna dva kola. Berekum je dobio današnjeg rivala na poslednje dve utakmIce, i to bez primljenog pogotka. U prvom delu sezone bilo je 1:0.

RIVERS JUNAJTED – LOBI STARS, 17.00

(Fudbal, Nigerija 1)

Rivers je lider šampionata Nigerija, ima dva boda više od Platoa na sredini elitne lige u najvećoj zemlji u Africi. Na svom terenu Rivers je fenomenalan, kao i većina ekipa (65 odsto mečeva u ovoj ligi pobeđuju domaćini). Na 10 mečeva, ima čak devet pobeda, uz remi i samo četiri primljena pogotka pred svojim navijačima. Lobi je na mestu koja znači ispadanje iz elite. U prvom delu prvenstva nije bilo pobednika u duelu ovih timova – 1:1.



tagovi

BeluizdadAfrikasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara