Agent brani Dembelea: Ni na sekund nije poželeo da ode iz Barse

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.08.19. | 21:36

Ponuda je bilo, Usmanu se nije išlo

Skupo plaćen, očekivanja nije opravdao. Dovoljno je to da počne „gurkanje“ Usmana Dembelea ka izlaznim vratima iz Barselone. Bilo je i špekulacija da i on sam želi da ode, da bi igrao negde više. Međutim, stigao je danas oštar demant.

Agent Musa Sisoko, koji zastupa interese Usmana Dembelea, objavio je saopštenje za javnost u kojem je poručio da njegov klijent ni na sekund nije poželeo da ode iz Barselone, jer odatle može samo u neki – manji klub.

Izabrane vesti

Prema tome, sada je jasno da će Francuz ostati na Nou Kampu i za narednu sezonu.
I pored špekulacija medija, Usman ni na sekund nije poželeo da ode iz Barselone. On je svoj put izabrao pre nekoliko meseci i ništa ne može da ga skrene s njega. Usman se oseća savršeno dobro u klubu i posvećen je da ostvari uspehe na duže staze. I pored ponuda nekoliko velikih evropskih klubova, Usman je uveren da je deo najvećeg od svih i da ima sve uslove u njemu da bi uspeo“, istakao je Sisoko.

On je naglasio i da će povreda, koja je odvojila Dembelea od terena na neki period, samo uvećati njegovu žeđ za pobedama i trofejima u dresu Barselone.
Usman je Barselonin čovek i ostaće 1000 odsto u klubu, da sa ponosom nosi klupske boje“, istakao je Sisoko.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara