Foto: Reuters
Foto: Reuters

Poslednje zbogom: Barsa zakazala Mesijevu oproštajnu konferenciju

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.08.21. | 15:11

Argentinac će se u nedelju od 12 časova obratiti javnosti

Dugogodišnja veza je pukla, Barselona i Lionel Mesi su se rastali protiv svoje volje i podigli veliku prašinu širom fudbalske Evrope. Katalonski klub se oglasio u četvrtak, dan kasnije i predsednik Đoan Laporta, a svoju reč imaće i Argentinac.

Naime, Barselona je potvrdila da će u nedelju od 12 časova na Nou Kampu Mesi održati konferenciju, na kojoj će imati priliku da iskaže svoju verziju priče i ono još bitnije - oprosti se od navijača, čiju je neizmernu podršku imao 21 godinu.

Izabrane vesti

Nema sumnje, biće vrlo emotivno, jer kako ističu ljudi iz njegovog okruženja, Argentinac je dosta teško podneo sve što se dogodilo. Kako i ne bi, u pratnji svog oca i agenta Horhea doputovao u Barselonu na potpisivanje novog ugovora sa klubom, samo da bi doznao kako zbog propisa španske La Lige, odnosno strukturalnih i ekonomskih prepreka, nastavak saradnje nije moguć.

U međuvremenu, a prošlo je nepunih 48 sati, Argentinac se prema informacijama praktično svih evropskih medija dogovorio sa Pari Sen Žermenom, a zvanična promocija navodno je zakazana za utorak.



tagovi

Lionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara