Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Aguero i Barsa, novi detalji: Agent ga nudio svim kandidatima za predsednika

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.03.21. | 11:31

Igrao je na sigurno

Svakim danom deluje sve izvesnije da će novi klub Serhiju Agueru od leta biti Barselona.

Legendi Mančester sitija ističe ugovor u junu i po svemu sudeći neće ga produžiti. S jedne strane Aguero je nezadovoljan minutažom u taboru Građana ove sezone, a s druge, želi da ispuni san da igra zajedno sa Lionelom Mesijem u dresu Barselone.

Izabrane vesti

Španski AS je otkrio da je Aguero toliko zagrizao da se preseli u Kataloniju, da je njegov agent Ernan Regera već povukao prvi potez ili tri poteza, uoči predsedničkih izbora u Barseloni. Regera je, kažu, ponudio argentinskog špica svoj trojici kandidata za novog lidera Barse! Zaigrao je na sigurno, koji god da je pobedio, Laporta, Font ili Freiša, da bi njegov pulen imao otvorena vrata na Nou Kampu.

Pobedio je Đoan Laporta, koji je spreman na sve samo da bi zadržao Mesija u klubu, pa i po cenu da dovede Aguera. A, Kuna navijači već vide u crveno-plavom dresu.

Barsa, Barsa, Barsa, samo to mi pišu danima na društvenim mrežama. Polako ljudi, još sam igrač Mančester sitija“, napisao je Aguero.

Dovođenje Argentinca moglo bi da otvori prvi front između novog predsednika Laporte i trenera Barselone Kumana. Holanđanin godinu dana „pati“ da dovede Memfisa Depaja iz Liona i sada kada je mislio da će na leto napokon uspeti, svi su izgledi da će mu uprava „uvaliti“ Aguera. Pre neki dan su Španci pisali da je Laporta već poslao konkretnu ponudu golgeteru Sitija.

Bio je Aguero, inače, jednom isto vrlo blizu prelaska na Nou Kamp. U leto 2014. godine je flertovao sa Barsom, ali na kraju su Katalonci doveli Luisa Saureza


tagovi

Serhio AgueroBarselonaPrimeraMančester Siti

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara