Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Aguero odigrao prvih 30 minuta u Barsinom dresu

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.10.21. | 14:02

I postigao gol

Približio se dan kada će navijači Barselone napokon moći da vide letošnje pojačanje Serhija Aguera u dresu njihovog voljenog kluba.

Argentinac se oporavio od povrede koju je vukao dosta vremena, a danas je Barselona organizovala prijateljsku utakmicu sa trećeligašem Korneljom, čisto da bi proverila u kakvom je stanju Aguero.

Izabrane vesti

Odigrao je napadač Barse 30 minuta i uspeo da postigne gol, posle čega je zamenjen, čisto iz predostrožnosti, jer je predviđeno, kako piše AS, da Aguero bude u protokolu za utakmicu sa Valensijom predstojećeg vikenda. Dobiće šansu u finišu meča da debituje, da se predstavi navijačima.

Što se tiče Usmana Dembelea, koji se takođe oporavlja od povrede, danas nije bio u sastavu Barselone, što znači da još nije dovoljno spreman da bi mogao da istrči na teren. Za njega se predviđa da bi mogao da uskoči protokol tek kada prođe El Klasiko, koji je na programu 24. oktobra.

Reprezentativna pauza najbolje je legla Đordiju Albi, koji je na derbiju protiv Atletika bio na klupi, a sada, posle dve nedelje, očekuje se da se vrati u startnu postavu za duel sa Valensijom.


tagovi

Serhio AgueroBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara