Komentari na vest

Ajaks je zalutao i ne ume da se vrati

P

PedjaPFCCCC

pre 8 meseci

Od 2019 pa do 2023 su prodati : De Jong, De Ligt, Van de Beek, Dest,Ziyech,Antony,Lisandro Martinez,Haller,Gravenberch,Kudus,Timber,Alvarez + Tadi,Mazroui,Klaseen,Onana koji su otisli iz kluba bez obestecenja. Ja mislim da su stvarno pukli . Nece njih biti na vrhu Tebele godina kad ih napustaju naj.bolji igraci i naj vece zvezde
Т

Тадићеви сведоци

pre 8 meseci

Карма, господо! Карма!
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Ajaks od 2019 je zalutao redom gde god je bio
N

Narodni Klub

pre 8 meseci

Napred Fejenord alealeale
A

Ante081

pre 8 meseci

Ajax je pao na nisku granu, onog trenutka kad im ga je Jurke uvalio gol i asistenciju u europskoj ligi u dresu UN Berlina.
B

BicuSlobodan

pre 8 meseci

Tadić je kriv.
B

BEZ TADICA

pre 8 meseci

bas me zabole
z

zvezdas12

pre 8 meseci

Njima treba kao prvo novi trener jer ovaj pojma nema i nadam se da ce da dobije pedalu uskoro, sa ovakvim igracima da ne mozes dobiti prosecan tvente ja nezz... kakvu je ovaj tulipan taktiku koristio u odbrani, hato u napadu (stoper), dok mu sutalo cuva cetri tventeova igraca! Jednostavno panj od trenera....Kao drugo fali im jedan tip igraca kao tadic da donese kombinatoriku, ne znam zasto su njega prodvali uopste ali eto, on bi vamo odlicno dosao.... nadamo se vracanju ajaxa na stare staze!
z

zvezdas12

pre 8 meseci

Jos sam zaboravio da kazem da je ovo najgori ajaxov start sezone jos od 1965......
e

eeew

pre 8 meseci

sa kakvom ekipom? doveli brdo nekih igraca, mahom pretplacenih, a najmanje ima onih koji imaju “dusu” Ajaxa, a i akademija ocigledno slabije “radi”
G

Gost031

pre 8 meseci

Od odlaska Overmarsa možda i malo ranije Ajax ne zna gde bije, u prošloj sezoni su svu odgovornost svalili na Tadića a čovek najproduktivniji igrač Ajaxa u poslednjoj deceniji ako ne i duže, to dovoljno govori o sportskom sektoru koji je zalutao, imali su kapitena, mentora i vrhunskog igrača dovoljno je pročitati intervjue igrača koji su otišli iz Ajaxa za ogromne pare kolika je njegova uloga bila u njihovom formiranju, shvatanju obaveza i radnih navika, odlaskom Overmarsa koji je bio neminovan posle stvari koje su isplivale i gubitkom PRAVOG kapitena, ne čudi što sada ne mogu da se sastave....
@

@eeew

pre 8 meseci

Mozda si i u pravu, ali koga oni mogu ubaciti iz akademije u ovaj tim? Apsolutno nikoga ili bar znam da nemaju bas ko proslih godina igraca. A sa ovakvim trenutnim timom su trebali pos.rdat sa ovim prosecnim tventeom.
@

@Gost031

pre 8 meseci

Istina, nadam se da ce da se vrate na stare staze, verujem u ove trenutne igrace koji su tu da mogu to da ucinu!