Klaudinjo (©Reuters)
Klaudinjo (©Reuters)

Ajaks nudi 15.000.000 za najboljeg strelca Brazila

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.02.21. | 11:31

Klaudinjo ipak ima i druge više nego interesantne ponude

Nedavno je bio u istoj rečenici i sa Lazarom Tufegdžićem, jer je Galatasaraj baš jednog od njih dvojice zamislio kao naslednika Junesa Belhande. Međutim, čini se da će Klaudinjo već ispao iz igre, jer i malo veće mačke od istanbulskih Lavova namerile su se na 24-godišnjeg ofanzivnog veziste Bragantina.

Kako navodi brazilski Yahoo, Ajaks je poslao konkretnu ponudu od 15.000.000 evra za Klaudinja. Iliti: 97.800.000 u brazilskim realoma. Izaslanik amsterdamskog kluba u četvrtak je sedao za stolom sa predstavnicima Red Bul Bragantina.

Izabrane vesti

Za sada, to je najbolja ponuda koju klub ima za Klaudinja, jer Lajpcig, glavna ispostava Red Bul kompanije, prethodno je signalizirao da je spreman da plati 12.000.000 evra odmah i potencijalno još 3.000.000 u bonusima.

Takođe, čeka se i ponuda Rome.

(1,97) Atalanta (3,50) Napoli (3,90)

Čeka se i izbor za najboljeg igrača prvenstva Brazila u kome je Klaudinjo postigao 17 golova i jedan je od tri najbolja strelca lige pa zato i ozbiljan kandidat za laskavo priznanje. Čeka se i da ga selektor Tite pozovr u reprezentaciju.

Zato i Bragantino čeka. Sa ta dva detalja u biografiji cena bi mogla samo da skoči.

U Brazilu ga hoće i Flamengo, Atletiko Mineiro i Sao Paulo, ali kad u trku uđu ozbiljni klubovi iz Evrope… Ipak se zna koje je tržište fudbalski najatraktivnije.


tagovi

Klaudinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara