Ajntraht na mukama, Englezi povećali ponudu za Alea na 45.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.19. | 09:27

Igraču nude čak 7.000.000 po sezoni. Kako odbiti...

Vest Hem užurbano traga za napadačem posle odlaska Marka Arnautovića u Kinu. U centru pažnje su dva imena - Florijan Tovan iz Marselja i Sebastijan Ale iz Ajntrahta. Tokom protekle nedelje moglo se čuti da Čekićari uporedo pregovaraju sa obojicom igrača, te da su zvanične ponude poslate (oko 40.000.000), ali izgleda da je malo veća želja engleskog tima ipak Ale.  

Bild u današnjem izdanju donosi vest da je na stolu Fredija Bobića pojačana ponuda za snažnog centarfora koja sada iznosi 45.000.000 evra. To je navodno cifra koju su priželjkivali čelnici Ajntrahta, pa sada ostaje da vidimo reakciju iz Frankfurta. 

Izabrane vesti

Sam igrač preferirao je klub koji igra Ligu šampiona, međutim svakako da mu neće biti lako da odbije petogodišnji ugovor koji mu nude Čekićari i godišnju platu od čak 7.000.000 evra godišnje, što je duplo više nego što trenutnu zarađuje u Nemačkoj.   

Na Ajntrahu je sada vrlo teška odluka. Posle odlaska Luke Jovića otišao bi i drugi član udarne trojke tog kluba. Ale i mladi srpski napadač tokom prošle sezone postigli su zajedno gro golova Ajntrahta - čak 47, uz 19 asistencija. Stvar dodatno komplikuje što postoji veliko interesovanje i za Hrvata Rebića, pa bi nemački tim u jeku kvalifikacija za Ligu Evrope mogao da ostane bez kompletnog napadačkog trija. 

Rasplet bi mogao da usledi i tokom ove nedelje... 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara