Oluja uzela maha: Odloženo Mančester Siti - Vest Hem

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.02.20. | 12:31

Građani su ovu odluku doneli zbog bezbednosti i zdravlja svih aktera meča

Ledena oluja je uzela maha. Vetar koji duva 120 kilometara na čas odlaže mečeve širom Evrope, a poslednji u nizu je okršaj između Mančester Sitija i Vest Hema, koji se definitivno neće igrati danas.

Građani su ovu odluku doneli zbog bezbednosti i zdravlja svih aktera meča.
"
Zbog ekstremnih i eskalirajućih vremenskih uslova, a u interesu navijača i bezbednosnog osoblja na stadionu današnji meč sa Vest Hemom je odložen", stoji u saopštenju Mančester Sitija.

Izabrane vesti

Kao da koronavirus nije bio dovoljan: Zimska oluja oterala fudbal iz Holandije i Belgije

Naime, nad nebom severozapadne Evrope poslednjih sati vlada oluja Kjara. Situacija nije nimalo naivna, pre svega zbog snažnih naleta vetra. Holanđani su odlučili da odlože sve današnje utakmice Eredivizije i svih nižih liga, a Belgijanci i prve i druge nacionalne lige. Takođe, ni meč Bundeslige u Menhengladbahu, koji je situiran u blizini holandske granice, između Borusuje i Kelna neće biti održan. I dok se u Erdediviziji još ne zna kada će utakmice biti odigrane, u Pro i Proksimus ligi su najavili te susrete za sredu i četvrtak predstojeće sedmice.

Englezi su dugo oklevali, ali je na kraju doneta najbolja moguća odluka za meč u Mančesteru. Drugi meč današnjeg dana, između Šefild junajteda i Bornmuta još nije odložena, iako su i tamo na snazi obilne padavine. Ovaj meč je zakazan za 15.00.

Foto: Tviter


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara