Ajntraht se popravlja, Kostić asistent (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.07.19. | 21:50

Bundesligaš ubedljiv protiv Lucerna (3:1) u drugom kolu Uhren kupa

Za razliku od premijere na Uhren kupu u Švajcarskoj gde je doživeo blamažu protiv Jang Bojsa od 5:1 u prvom kolu, Ajntraht se popravio i u drugom večeras stigao do premijernog trijumfa. Ekipa Adija Hutera savladala je Lucern sa 3:1 u zanimljivom duelu odigranom u švajcarskom Bijelu.

Svi srpski internacionalci - Gaćinović, Joveljić i Kostić - meč su započeli na klupi za rezerve, ali su dobili priliku u drugih 45. minuta. Joveljić, koji je dao utešni pogodak u prethodnom meču protiv Jang Bojsa imao je i večeras lepu šansu u završnici da nastavi golgeterski niz, ali mu je golman Lucerna skinuo šut.

Izabrane vesti

Odličnu rolu pružio je Filip Kostić, koji je asistirao Gonzalu Pasijensiji za treći gol u 76. minutu, a nekoliko minuta pre toga je pogodio i stativu pa je već sada jasno da polako ulazi u top formu.

Ajntraht je prvih 45 minuta rešio u svoju korist zahvaljujući golovima Kamade u osmom i Alea u 17. minutu (posle lepih akcija), pre nego što je Albanac Idriz Voca smanjio rezultat u finišu prvog poluvremena.

Spomenimo na kraju i da je nekadašnji štoper Partizana i Rada Lazar Ćirković nastupio za Lucern na ovom meču. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara