Ako ne prihvati neku od ponuda, biće izbačen iz tima

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.01.22. | 04:49

Aron Remzi završio sa igranjem za Juventus, bez obzira šta odlučio ove zime

Juventus ne zna šta će sa Aronom Remzijem. Velšanin ima ugovor sa Starom damom do leta 2023. godine i očigledno ne želi olako da ga se odrekne, što čelnike Stare dame čini ozbiljno nervoznim.

Remzi je ove zime već odbio ponude Kristal Palasa, Njukasla i Barnlija, a ukoliko tako bude do isteka zimske pijace, iskusni vezista bi mogao da bude izbačen iz tima Stare dame. To bi značilo da bi do kraja sezone ostao na tribinama.

Izabrane vesti

Takođe, Velšanin bi bio skinut i sa liste igrača koji su prijavljeni za Ligu šampiona, a na njegovom mestu bi bilo upisano ime Luke Pelegrinija.

Italijanski mediji pišu da je Ramzi u svakom slučaju završio sa igranjem za Bjankonere. Juventus ga je doveo kao slobodnog igrača 2019. godine i učinio ga jednim od plaćenijih igrača ekipe. Ipak, nije uspeo da opravda očekivanja u Torinu, mada je ostao utisak i da nije imao adekvatnu šansu, posle čega mu je bilo teško da se izbori za poziciju.

U dosadašnjem toku karijere u Juventusu zabeležio je 70 nastupa i postigao šest golova, uz šest asistencija. Ove sezone Velšanin ima pet nastupa u svim takmičenjima, ali je proveo svega 112 minuta na terenu.


tagovi

Aron RemziZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara