Ako ovako nastavi, možda ga pozove Siti: Atraktivan gol mladog napadača Baije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.01.23. | 03:32

Gabrijel Tešeira Biel precizan sa zemlje u meču filijale Mančester Stija i Atletiko Alagoinjasa

Kompanija Siti Grupa pustila je pipke širom sveta ne bi li svoje mančestersko čedo učinila što jačim i dominantnijim u svetu fudbala, a krajem prošle godine u "porodicu" je stigla i brazilska Baija.

Nema sumnje da će Brazilci imati šta da ponude Mančester Sitiju, u čijem prvom timu je iz zemlje fudbala, kafe i sambe trenutno jedino golman Ederson. Ako nastavi kao što trenutno igra, možda bi poziv iz Engleske mogao da dobije 21-godišnji napadač Gabrijel Tešeira Biel.

Izabrane vesti

U prva tri meča za Baiju po dolasku iz Fluminensea za 1.600.000 evra (posle pozajmice Gremiju) dao je dva gola, a drugi - u meču 3. kola šampionata Baije - na veoma efektan način. Mogao je mladi fudbaler da ostane na zemlji i držeći se za nogu traži penal, ali je umesto toga izabrao da šutira iz teške pozicije i - pogodio.

Sjajno se Biel snašao, ali priznanje za junaka meča ide njegovom saigraču Rezendeu, koji je u prvom minutu nadoknade oštrim udarcem sa ivice kaznenog pogodio za pobedu 2:1 nad Atletiko Alagoinjasom. Za maksimalnih devet bodova Baije na startu državnog prvenstva.

BRAZIL, BAJANO - 3. KOLO

Sreda

Žuazirense - Vitorija 3:1 (1:1)

/Džekson 17, Petrolina 73, Reinaldo 90+1 - Gamaljo 5/

Četvrtak

Baija - Atletiko Alagoinjas 2:1 (1:1)

/Biel 12, Rezende 90+1- Kustodio 44/

Subota

20.00: Barselona BA - Itabuna

22.30: Žakuipense - Žakobinense

Nedelja

20.00: Dose Mel - Baija de Feira



tagovi

Južna AmerikaBrazilMančester SitiBaija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara