"Predrag Sikimić i Marko Nikolić"
"Predrag Sikimić i Marko Nikolić"

Ala pljušte kazne: Sikimiću zabranjeno da igra tri meseca! Marko Nikolić da plati 200.000 dinara

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 16:22

Otvoren postupak zbog incidenata na meču Novi Pazar - Crvena zvezda, novčano sankcionisan i vezista Rada Milan Ćulum

Predrag Sikimić i Marko NikolićOštar kurs zauzela je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije. Moglo se to zaključiti još prošle sedmice, kad su u istom košu kažnjeni Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina, a u istom ritmu ovo telo, kojim predsedava Žarko Stevanović, nastavilo je i na današnoj sednici, analizirajući događaje iz minulih sedam dana.

U centru pažnje našao se duel Novi Pazar - Crvena zvezda, praćen naelektrisanom atmosferom na tribinama i na terenu, kao i incidentom u koji su bili uključen golman domaćeg tima Mladen Živković i centarfor crveno-belih Predrag Sikimić.

Izabrane vesti

Epilog je takav da je Sikimiću, koji je zbog grubog, istovremeno i nehotičnog starta, kažnjen zabranom igranja u naredna tri meseca. To znači da će se na teren vratiti tek krajem novembra, u finišu jesenje sezone.

Baklja na meču Novi Pazar - Crvena zvezdaIstovremeno...
Disciplinska komisija FSS otvorila je postupak povodom događaja koji su obeležili meč između Novog Pazara i Crvene zvezde. Zatražene su izjave od oba kluba, kao i video zapis sa utakmice od Zajednice klubova Superlige“, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu FSS.

Osim duela u Novom Pazaru, čiji je generalni sekretar Senad Hadžifejzović kažnjen 30.000 dinara, novčanu sankciju zaradio je i Mako Nikolić. Čak se može konstatovati da je šef stručnog štaba Partizana dobro prošao, jer će platiti „samo“ 200.000 dinara zbog, kako je navedeno, komentara na račun suđenja, iako je na meču crno-belih sa Radom isključen zbog psovki upućenih na račun glavnog arbitra Novaka Simovića.

Marko Nikolić i Novak SimovićPo istom osnovu - javnog komentarisanja suđenja - vezista Rada Milan Ćuluć moraće da plati 25.000 dinara.

Slučaj „Dragan Čapelja“ još nije završen, iako je član Vojvodine prošle sedmice napravio nezabeležen skandal i, kako je u prvi mah objavljeno, zauvek je proteran uz fudbala.
Predmet koji se vodi protiv suspendovanog Dragana Čapelja, koji je ošamario igračicu ŽFK Crvena zvezda, Jovanu Miladinović, nije završen, jer se čekaju dopunske izjave a odluka će biti doneta na narednoj sednici Disciplinske komisije FSS“, zaključuje se u saopštenju.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Žarko StevanovićSenad HadžifejzovićPredrag SikimićMilan ĆulumMarko NikolićDisciplinska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara