Alarm na Marakani: Borjana boli loža

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.11.18. | 08:41

Reprezentativac Kanade je odmah podvrgnut terapijama, a zbog delikatnosti trenutka propustio je meč na Karađorđu

Pomirili su se na Marakani sa činjenicom da će na Liverpul bez prvog napadača Ričmonda Boaćija, ali su se u redovima srpskog šampiona pošteno zabrinuli između prvenstvenih mečeva sa Bačkom i novosadskim Proleterom.

Prvi čuvar mreže Crvene zvezde i jedan od najjačih aduta Vladana Milojevića, Milan Borjan požalio se na bolove u loži. Reprezentativac Kanade je odmah podvrgnut terapijama, a zbog delikatnosti trenutka propustio je meč na Karađorđu protiv Proletera. Na ovakavu odluku odgovornih sa Marakane uticala je i očajna travnata podloga na stadionu Vojvodine.

Izabrane vesti

U Ljutice Bogdana nisu želeli ništa da rizikuju. Potencijalni izostanak Milana Borjana smanjio bi i onako male šanse Crvene zvezde protiv vicešampiona Evrope. I pored toga što je primio deset golova na gostovanjima u Parizu i Liverpulu, iskusni čuvar mreže bio je jedna od retkih svetlih tački u Milojevićevom timu. Iskoristio je duele u najjačem klupskom takmičenju na svetu da se promoviše na velikoj sceni.

Serijom odbranjenih zicera spasao je crveno-bele totalnog kraha na Parku Prinčeva, a bio je zapažen i na Enfild Roudu, kada je, između ostalog, odbranio penal Maneu. Statistički Borjan je jedan od najboljih golmana Lige šampiona i ima veliki uticaj na kompletan tim.

Kako se može čuti Borjan će nastaviti sa terapijama i narednih dana. Veruju svi da će bol u zadnjoj loži nestati, mada i u suprotnom ne bi šanse bile izgubljene.

Zvezdin prvi golman je sa polomljenim palcem na desnoj ruci  branio u Kelnu. I uspeo da sačuva mrežu.

Foto: MN Press


tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara