Aleksandar Mitrović (©Reuters)
Aleksandar Mitrović (©Reuters)

Alarm u Londonu: Mitrović zamenjen zbog povrede

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.10.22. | 16:55

Ne deluje da je nešto ozbiljno u pitanju, ali srpski golgeter napustio je igru već u 37. minutu

Košmaran dan za Fulam zbog tri primljena gola od Njukasla već u prvom poluvremenu (0:3) mogao bi da postane još gori. U 37. minutu zbog povrede je zamenjen Aleksandar Mitrović.

Iako deluje da nije nešto ozbiljno, s obzirom na to da je sam napustio teren, strepnja se nadvila nad Krejven Kotidžom, ali i srpskom reprezentacijom. Prethodno se golgeter Orlova držao za skočni zglob desne noge, a treba podsetiti da je u nedavnom duelu sa Švedskom dobio jak udarac zbog kog ga je Dragan Stojković preventivno izveo iz igre. Mitrović je, ipak, nastupio tri dana kasnije protiv Norveške i pružio još jednu sjajnu partiju, ali je teren napustio s oblogom baš na pomenutom zglobu.

Izabrane vesti

Povratak klupskim obavezama nije dobro počeo. Suvišno je govoriti koliko bi njegovo duže odsustvo predstavljalo problem za Fulam, kao i za naš nacionalni tim.

Inače, Mitrovićevoj povredi prethodio je fantastičan gol Almirona iz voleja, iskosa sa desne strane levom nogom u dalji ugao. Treba napomenuti i da Fulam pored tri gola zaostatka ima igrača manje zbog isključenja Čalobe već u 8. minutu, nakon žestokog starta...



tagovi

Aleksandar MitrovićFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara