Komentari na vest

Albert Nađ: Bilo je vruće u svlačionici! Šta mi ostali radimo, ako nas golman spasava svaki put?

A

Adijev saigrač

pre oko 1 mesec

Vi što ga napadate, vređate najprizemnije9, možete da pošaljete neke iz vaše bliske okoline da mu potrese muda. U fudbal se razumete kao Mesko iz Tenjkova. Zato laprdajte i dalje po tastaturi, mirna je mamica, zna gde joj dete.
v

vroom

pre oko 1 mesec

Voli Albert kad je vruce u svlacionici, nije da ne voli....
A

Antagonist

pre oko 1 mesec

Cukaricki vas pregazio!
V

Van Helsing

pre oko 1 mesec

A kako je stanje sa kamenom u bubregu?
G

Grobari12345

pre oko 1 mesec

Kaze Nadj “Da ne bi jurili pobedu u zadnjem kolu” ma jok brate ne moras ni sad da pobedis, i ako imas 2. Mesto. Covece osvesti se vodis Partizan moras da pobedjujes svaku utakmicu, i kad je od rezultatskog znacaja i kad ne. To bi bilo kao da Milojevic izjavi uzeli smo titulu pre 5 kola ne moramo da pobedjujemo do kraja.
г

гост1986

pre oko 1 mesec

Издржите још мало нећете још дуго
D

Dejani

pre oko 1 mesec

Šteta sto su Duljaja zguzvali i bacili.. Bukvalno tako su uradili, a da njega nije bilo kada je došao danas bi Partizan možda bio na poziciji gdje je Vojvodina, možda čak i još 2 mjesta ispod..
U

UvekJeVruceTamo

pre oko 1 mesec

Normalno da je vruće, ali nije više tako vrelo kao kada su bata Muljaj i Severina dovodili atmosferu do usijanja:)))Sada starac Natho zagreva ostale:)))
G

Grobarcina

pre oko 1 mesec

SA JUGA PODRSKA ZA NADJA I UPRAVU👍
d

deki maky

pre oko 1 mesec

Bravo Nađ-sad sa tobom napasti Evropu... Pusti to što te zovu klempo.. Nek te zovu kako god,ti bar za razliku od Pekara bude drugi ..
Š

Šljaka

pre oko 1 mesec

Ma idi begaj,smešan si čoveče a i pojma nemaš.
0

050505

pre oko 1 mesec

Legenda partisaia
A

Alberte odlazi

pre oko 1 mesec

Auuuu koliko nervira ovaj skorojević od trenera. Za sve mu je krivo prošlo vreme. Pravi kadar za stranke u Srbiji. kad god pomisliš da ne može gore pojavi se nešto u vidu ovog kvazi trenera. Na šta su sveli Partuzan. Sramota
N

Nesa Nis

pre oko 1 mesec

pa trebao si da vidis do sad da su igraci ako mogu tako da se nazovu nespremni ja nevideh nijednog da zasprinta , da bi imao igru treba adekvatni igraci badava Natko i nesto zna kad nemoze takodje i Zahid oni nemogu guzice da pomere i nema igre pa nema, bekovi su LIL mada Stojkovic moze dobro da odigra u sredini.
P

Peki30

pre oko 1 mesec

Nece valjda ovaj ostati trener, zali Boze, ti nisi trener
B

Bandalovski

pre oko 1 mesec

“ Sad smo dobili i igraćemo kvalifikacije za Ligu šampiona, nema ništa lepše od toga, a bilo bi lepo da se plasiram u elitu i kao trener, jer sam učinio kao igrač i ruvkodilac“. PRIČA KAO DA JE TO DOBAR DAN, a trener je uprave koja Evropu igra na svake dve godine i to Ligu Konferencije kroz iglene uši, možda Albertove uši hm…
5

56789

pre oko 1 mesec

AKO NAM NE DOZVOLE DA PROMJENIMO UPRAVU MI SA NADJOM I OVOM UPRAVOM NEMAMO STA DA TRAZIMO IDUCE SEZONE. UPRAVA NAPOLJE HOCEMO IZBORE ZA PREDSJEDNIKA FK PARTIZAN
к

ко вам бре не да ?!?!?!

pre oko 1 mesec

ИЗБАЦИТЕ ИХ СА СТАДИОНА!!!! Раније сте то радили,као и ЦЗ... али немате навијаче...
S

Sdsdsd

pre oko 1 mesec

Reprezentacija za brata
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Jedno znam, a to potvrdjuje pocetak sezone kao i utakmice poslednja dva meseca. Partizanovi igraci da su na pocetku sezone obukli dresove npr. Vozdovca ili Radnika, borili bi se u plej-autu, i obratno fudbaleri Radnika i Vozdovca da obuku opremu Partizana bili bi drugi.
S

Sferopulosov Fmp

pre oko 1 mesec

Reče Tvorzina "logistika".