Albert Nađ u stručnom štabu Partizana

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.08.22. | 17:05

Dosadašnji trener Teleoptika u novoj ulozi u Humskoj

Bio je jedan od kandidata za prvog šefa struke, ali je odluka pala na Gordana Petrića. Međutim, biće mesta za Alberta Nađa u novom stručnom štabu Partizana, s obzirom da je izabran za pomoćnika nekadašnjeg prvotimca crno-belih.

Dosadašnji trener Teleoptika je radio u Humskoj kao pomoćnik Sava Miloševića od avgusta do novembra 2019. godine, kada je bio zadužen za analizu igre i pojedinaca, a sada će biti jedan od zaduženih za vođenje treninga prvog tima u Humskoj.

Izabrane vesti

Nađ je praktično čitavu svoju profesionalnu karijeru vezan za Partizan. Ponikao je upravo u Teleoptiku, stasao u omladinskom pogonu crno-belih, a potom u dva mandata nosio dres crno-belih i zabeležio ukupno 234 nastupa.

Po završetku karijere od maja 2013. do maja 2014. godine bio je sportski direktor Partizana. Teleoptik je vodio od novembra 2019. godine do kraja prošle sezone. Sada je došao trenutak za novi angažman u prvom timu Partizana.

Danas se po fudbalskim kuloarima provlačilo ime Igora Duljaja kao Nađovog potencijalnog naslednika na klupi Teleoptika, pa ostaje da se vidi da li će bivši saradnik Aleksandra Stanojevića započeti novi trenerski angažman. Duljaj je prethodno bio pomoćik u Šahtjoru iz Donjecka, a eventualni posao u Teleoptiku bi mu bio prvi samostalni u karijeri.


tagovi

Albert NađSavo Milošević

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara