Albert Nađ spremio trojicu talenata za prvi tim Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.12.19. | 09:55

Nagrada za učinak u finišu jeseni – pripreme sa seniorima

Manje od mesec dana bilo je dovoljno Albertu Nađu da probudi filijalu Partizana. Mučio se Teleoptik u većem delu sezone, beležio razočaravajuće rezultate, međutim, otkako je palicu šefa stručnog štaba preuzeo nekadašni kapiten crno-belih i igra i rezultati su daleko bolji.

Iz četiri utakmice pre odlaska na zimsku Optičari su skupili deset bodova: savladali su Dorćol, Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga i Sremčicu, odigrali nerešeno na gostovanju kandidatu za plasman u viši rang, OFK Beogradu i iz donjeg doma tabele napredovali do desetog mesta. Trenutno su bod iznad opasne zone,  što je značajan napredak u odnosu na stanje u ekipi za vreme prethodnog trenera, Žarka Lazetića. Još uočljivija berićet ostvarena je na polju efikasnosti, sa Nađom na klupi Teleoptik je dao devet golova za samo četiri runde, dok je u prvih 11 bio precizan tek deset puta.

Izabrane vesti

U jeku borbe za što bolju plasman, kako bi se izbegao scenario ispadanja, najveći dobitak sadašnjeg člana Srpske lige „Beograd“ trebalo bi da budu igrači lansirani za prvi tim Partizana. Već je odlučeno da na zimske pripreme krenu trojica talenata iz radionice „Zemunela“: ofanzivni vezista Nikola Čolić (2002), za koga kažu da je jedan od najtalentovanijih u generaciji, štoper Uroš Knžević (2002), letos pominjan da je na skeneru Olimpijakosa, kao i napadač Savo Arambašić, potpuno afirmisan na trećeligaškim terenima, pošto je u junu nagovestio talenat tokom „Turnira prijateljstva“ na Zlatiboru.

Zajedno sa njima, put Turske, kasnije možda i Katara, zavisno šta pokažu u prvom delu priprema, trebalo bi da krene i zadnji vezni MIljan Momčilović (2001), koji je već dobio priliku da trenira sa seniorima. Moguće je da u narednim danima na spisak fudbalera za pripreme prvog tima bude dopisan još neko iz omladinaca.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara