Masimilijano Algeri (Reuters)
Masimilijano Algeri (Reuters)

Alegri u trci sa Interom pominje lopove i analizira Vlahovića: Mirniji je, igra lucidnije

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.24. | 01:17

Juventusov trener podsetio da je Srbin protiv Frozinonea

Inter pobeđuje i beži, ali Juventus ga juri na pogon Dušana Vlahovića i za petama mu je. Fantastična forma srpskog napadača koji je zabeležio četiri gola i asistenciju na poslednja četiri meča se podudara sa Juventusovim nizom od četiri uzastopne pobede.

Sa dva prelepa gola u prvom poluvremenu, Vlahović je Juventusu doneo pobedu nad Sasuolom i nastavi da diše za vratom lideru iz Milana koji ima dva boda više. A trener Masimilijano Alegri je imao slikovito objašnjenje šampionske trke koje će mnogi protumačiti i kao prozivku ljutog rivala i nekih sudijskih odluka u poslednje vreme.

Izabrane vesti

“Ako postoji plen, to znači da postoji i lovac. Kao kod lopova i policajaca. Lopovi beže, a policajci ih jure”, rekao je Juventusov trener.

Potom se dotakao Vlahovićeve forme u poslednje vreme.

“Raste i sazreva. Protiv Frozinonea je imao užasnih pola sata jer je hteo sve da pregazi. Večeras je igrao lucidnije i mirnije. To je put koji mora da prati i imaće dovoljno vremena da bude još bolji”.

Na kraju se osvrnuo i na vest dana u italijanskom fudbalu. Otkaz Žozeu Murinju u Romi.

“Žao mi je jer italijanski fudbal je izgubio bitnog trenera. Ljudima sa strane deluje drugačije, ali ono što je uradio u celoj karijeri i Romi je impresivno. Rezultati govore. Žao mi je i zbog odnosa koji smo imali ali želim mu sve najbolje”.


tagovi

Masimilijano AlegriDušan VlahovićŽoze Murinjo

Obaveštavaj me

Juventus
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara