Komentari na vest

“Alegrijevski” Juventus uz zvižduke svirao kraj medenom mesecu Lečea i Krstovića (VIDEO)

n

neutralan pogled

pre 7 meseci

Nije Alegri ucinio Vlahovica ni boljim ni gorim igracem. Vlahovic je igrac sesnaesterca. To je i onaj Norvezanin u Sitiju, ali on ima devet asistenata. Vlahovic van sesnaesterce NE POSTOJI. Ako uspe da namakne loptu na stranu pa onda trci u sesnaest. Nema brzinu, nema dribling, nema neki pas,,, On je tip koji moze da podmetne glavu ili nogu i da zabije. Mimo toga, on je IGRAC MANJE na terenu. Takav je tip fudbalera i nije to postao u Juventusu. U modernom fudbalu, koji je pun duela i trcanja po svim delovima terena, imati takvog igraca - to postaje luksuz. Moze to Siti i jos poneki klub. U Fiorentini je cela igra bila podredjena Vlahovicu, ali on je hteo u Juve. Ovaj Poljak se bolja uklapa u Alegrijev tvrdi fudbal: odbrana pa sta se uradi napred - uradi. Korisniji je po svim delovima terena, a zna i da zabije. Vlahovic bi mogao sve vise da sedi na klupi, dok ga negde ne liferuju zbog velike plate. Jednostvno, igra u kojoj on trckara i ceka jednu priliku da mu nameste za utakmicu - nije dobra za njega...Recimo, mnogi pitaju sto je Mitrovic u prednosti u reprezentaciji? Pa zato sto je KORISNIJI po celom terenu, mada je cak sporiji i od Vlahovica. Mitrovic zna da ustopa, bolji je u skoku, zna i da namesti gol... Vlahovic se trudi naravno, ali on nije kreativac. Ako nema lopti - vadi ga, jer imas igraca manje. Mislim da su i on i Juve pogresili.
I

Internazionale Milan

pre 7 meseci

Hvala Alegriju, dok je god on trener Inter ce biti ispred Djubrentusa. Pravi je dripac sto drzi Ducu i Ficu na klupu!
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Ja sam ovo odma posle kraja Sezone i pocetka Svetskog prvenstva primetio. Nasi su svi do jednog podbacili. Vlahovic , Kostic, Tadic, Mitrovic, Milenkovic,Pavlovic,Veljkovic,Maksimovic,SMS,Lukic...skoro cela reprezetacija. Jedino koji je bio na nivou je mali Zivkovic ostali su bili Letargicni. Mitar je vuko povredu,Vlahovic isto Tadic situacija u Ajaksu,Maksimovic se borio sa opstanak,Lukic je forsirao transfer,Veljkovic izgubio mesto u Verderu, Pavlovic i Nastasic vrlo losi u prvenstvu,Raspad Sistema skroz. Sto se tice reprezetacije, Kostic moze slobodno da odmori vidi se vise da nije to taj Kostic. Mladenovic svaki put kad je poceo i igrao odigrao maestrano, jesini koji ume da zavrne tu loptu i da centrira , Ristic hvala bogu pronasao kllub moze i on levo. Vlahovic isto nesto kao Mario Gomez ima Utakmicu pokida pa tri utakmice pada preko lopte, saplice se.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Pavlovic lose utakmice u prvenstvu? Najbolje ocenjeni igrac Salzburga bato i u ligi i u LŠ. U pravu si vecinom jos se Grujic povredio a sjajan je igrac i treba da igra LS, zaista tesko da odemo na Euro ali videcemo, Kostic nikako da ojaca desnu nogu, procitan igrac, svaki napad ide u levo i Madjari ga zakljucali.
m

ma da bre to

pre 7 meseci

Mladenovic kada nam igra umesto kostica reprezentacija i lepse igra i imamo centarsut. Nazalost kostic je neko ko moze dve utakmice da trci, ali decko svaku petu utakmicu odigra kako treba, bas steta. Za njega je odlazak iz bundeslige ubistvo. A sto se vlahovica tice, pa ne znam....taj decko nit smrdi, nit mirise....tanka je linija izmedju toga da je odlican napadac i kako ovde ljudi kazu prevara veka. Ali da nam bitni igraci u reprezentaciji nisu nosioci u jakim klubovima stoji i zato nam nema napredka. Salice se sa nama u a diviziji lige nacija....
g

grobar32

pre 7 meseci

Vlahovic i kostic na klupi...... reprezentacija u sosu ....
J

Juve...

pre 7 meseci

...je teži krš od ekipe, posle prvog poluvremena i one muke, nisam mogao da gledam drugo. A nekad igrali Del Pjero, Zidan, Pirlo....blagi užas.
G

Gggg

pre 7 meseci

Krstović dobio svaki duel, vi pišete da su ga savršeno čuvali 🙄
J

JovanCZV

pre 7 meseci

Bolji od Vlahovica
b

bobinho

pre 7 meseci

Neko igra u Juventusu i ima milione, poznat širom sveta, a neko komentariše na Mozzartu... Nikad nama neće biti bolje, jer smo puni kompleksa i nikada nama niko ne vačja, niko nema pojma i posle se čudite...
n

nikoo

pre 7 meseci

nema komplekse samo kao komentarisemo igrace kao ljubitelji fudbala, kao sto mozemo reci da je megvajer prevara tako je i vlahadona...sta sad zabranjeno je reci da su prevare posto imaju milione a ja nemam? Nisam materijalista prijatelju, samo komentarisem desavanja u igri koju volim...
G

Galaxy

pre 7 meseci

Au bato ala tebe lome komplelsi za parama i slavom
b

bosko2020

pre 7 meseci

Prvih 45 min ajde de,koliko toliko ujednaceno,drugih 45 Lece kao izgubljen,izgledali kao tim koji se bori za opstanak.Na 30 m kad dodju totalno bez ideje,bez pasa,napamet centarsuteva.Krstovic bio bolji u obrani iako realno 1 priliku nisu napravili,sad se pitam kako su uopste na vrhu.Juventus mnogo bolji danas.
j

jos

pre 7 meseci

Davno sam ja pricao da je to dusan piatek vlahovic...🙈
O

Oyster

pre 7 meseci

Ja na tog lika zaboravio cim je otisao iz Djenove
g

gosttt

pre 7 meseci

Nije uopste drugi zuti za Rabioa na kraju...
J

Japp

pre 7 meseci

Moj Dusane proce ti karijera u mrtvom Juventusu.Klub bez ikakvih ambicija u tasulu u svakom pogledu.Kakve nasi igraci donose odluke pa to je nenormalno.Nije ni cudo sto nemamo topp igraca od Vidica i Ivanovica
d

dusannnnnn

pre 7 meseci

Nije kalibar ni ovog ovakvog juventusa
I

IvanBeli

pre 7 meseci

Njegova je sreća da nije prešao u premijer ligu letos pa još i nekog može i da zavara povremenim golovima protiv Udinezea i sličnih timova. Inače da je prešao u Englesku izgledao bi otprilike ko onaj Džekson iz Čelsija. Dečko nema elementarnu tehniku, prijem lopte nepostojeći, golove daje isključivo nekim šutem iz daljine i obično uz grešku golmana, završnica 1 na 1 mu je otprilike na 30% realizacije, igra glavom prosek, da se zagradi ne ume. Dao bi njega Juve i za manje pare ali neće niko...
М

Ма иди

pre 7 meseci

Шта наприча све човече, јеси ли ти видео његове голове против Лација, два спектакуларна гола контра ногом, не зна се који је лепши. Дечко има велики квалитет али је заглавио у тренутно распалом Јувентусу који води овај несрећник Алегри који форсира антифудбал упорно. Што пре побегне одатле пре ће да процвета.
X

Xabi

pre 7 meseci

Decko nema pojma to sto onda golcinu prestupne godine sve je to lepo ali bi bio daleko bolji napadac da postigne svaki mec po dva gola sa pola metra na praznu mrezu...Vlahadona je krava obicna koja je dozvolila da prosle sezone najbolji strelac tima bude vezni igrac rabio..pa ako moze vezni rabio pa sine za njega kao ,,vrsnog,, napadaca nema izgovora nikakvog ama bas nikakvog
J

Ja sam bre komsija

pre 7 meseci

Ovaj Kjeza milion puta bolji od Vlahovica
J

JovanCZV

pre 7 meseci

Vlahovic u glavi misli da je igracina a u realnosti ispod prosecan igrac, loptu ne moze da zaustavi.. kakva prevara covecee a ono radovanje nakon gola kao da je finale LS.. veci promasaj od Jovica jer Jovic nije dobijao toliku sansu kao ovaj.
M

Mitrandir

pre 7 meseci

Ništa nije Vlahović puno bolji od ovog Milika nažalost!
d

druze

pre 7 meseci

Milik je bolji igrac cak
T

Twix

pre 7 meseci

Vlahovic covek uspeo da se posvadja na zagrevanju. Ne verujem sta sam video.
@

@odgovor

pre 7 meseci

Nisam ispratio, neko objasnjenje.
T

Twix

pre 7 meseci

Pa jbt, kamera ga zumirala dobrih par minuta na zagrevanju na poluvremenu, on nekom nesto besno gestikulira, nabacio neki besan pogled. Ok, shvatili smo mnogo si bitan i mnogo si besan i razumem neko te podbada i minira i sad ti vodis tu neki svoj rat iz utakmice u utakmicu. Msm, nek mu neko javi da isti problem ima i tri milijarde drugih fudbalera, sta god da je. Uh, sad sam ja besan kad ih vidim takve bitne i besne.
L

Lazar Pantovic

pre 7 meseci

Barem Pavlovic i Terzic veceras odigrali 90min i odradili posao, sto vise igraca u Salzburg! Pavlovic stigao za 7M kad je toliko i vredeo na transfermarku a sada nakon jedne godine 25M.. Pa ce tako i Terzic i Ratkov.
L

Lazeta

pre 7 meseci

Vlahovic i Kostic klupa, reprezentacija nam toneeeee!!
d

da!

pre 7 meseci

Čim su oni usli Juventusu usla voda u uši