Aleksandar Čavrić (Printscreen)
Aleksandar Čavrić (Printscreen)

Aleksandar Čavrić u januaru menja klub, verovatno i kontinent

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.24. | 21:56

Srpski napadač na izlaznim vratima Slovana, klub iz Bratislave dobio tri ponude

Letos je uspeo, tokom zime teško da će mu poći za rukom da zadrži Aleksandra Čavrića. U Slovanu su pre nekoliko započeli pripreme za drugi deo sezone, ali su se praktično pomirili sa tim da će u nastavak takmičarske godine ući bez srpskog napadača.

Čavrić je još letos, posle odlične sezone, imao priliku da naplati odlične partije, praktično je jednom nogom bio u Rubinu, ali je transfer u Kazanj odbio pod izgovorom da ne želi u Rusiju. I teško da se pokajao zbog takve odluke, makar iz sportskog ugla gledano, budući da je već do januara nadmašio prošlosezonski učinak, te će 13 golova i devet asistencija na 23 utakmice u svim takmičenjima moći da unovči do kraja aktuelnog prelaznog roka.

Izabrane vesti

Da je na izlaznim vratima slovačkog kluba potvrdio je sportski direktor Slovana Ivan Kmotrik.

"Tema njegovog odlaska je još 'vrelija' u odnosu na leto i vrlo verovatno će otići. Ponude su zanimljive i za njega i za klub. Odluku će doneti u narednih nekoliko dana. Postoji interesovanje iz Kine, Japana i Evrope", izjavio je Kmotrik.

Sportski direktor Slovana je i krajem decembra govorio o budućnosti 29-godišnjeg Srbina, naglasivši kako će bivši fudbaler OFK Beograda teško karijeru nastaviti na Starom kontinentu

"Uskoro će imati 30 godina i za klubove iz evropskih zemalja već nije toliko privlačan. Najvažnija stvar u ovom slučaju je kakvu će ponudu klub dobiti. Igrač ima ugovor na još godinu i po dana, tako da nismo pod pritiskom", rekao je Motrik.

Čavrić je u Slovan stigao iz Genka leta 2016. i za sedam i po sezona odigrao 265 utakmica za slovačkog velikana uz učinak od 75 golova i 45 asistencija. Prethodno je nastupao još za danski Orhus i OFK Beograd i Banat iz Zrenjanina u kojem je i ponikao.



tagovi

Aleksandar ČavrićZimski prelazni rok 2024TransferiSlovan Bratislava

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara