Aleksandar Pešić za Mozzart Sport: Nemam ja kvalitet za Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.22. | 12:32

Procenite da li je rođeni Nišlija bio ironičan

Želeo ga je sportski sektor Crvene zvezde. Opet je, kao i prošle godine, Zvezdan Terzić okretao broj Aleksandra Pešića. Pozitivno mišljenje su dali sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, kao i direktor skauting službe Marko Marin.

Želeo je i rođeni Nišlija, da i pored dobrog statusa i ugovora u Karagumruku, započne drugi mandat u Crvenoj zvezdi. I reši goruće pitanje napadača. Međutim, ishod će biti kao pre 12 meseci.

Izabrane vesti

Deluje da Aleksandar Pešić ponovo neće preći u Crvenu zvezdu, pošto je u izjavi za Mozzart Sport želeo da pošalje sakrivenu poruku. Ne znamo samo na čiju adresu.

”Ne, neću doći u Crvenu zvezdu ovog leta”, bile su prve reči Aleksandra Pešića.

Zašto?

”Pa nešto sam razmišljao. Svašta mi se lomi I mota po glavi. Shvatio sam da ja prosto nemam kvalitet za Crvenu zvezdu. Posebno nemam kvalitet za ovu našu Superligu”, rekao nam je rođeni Nišlija, a vi procenite da li je bio ironičan.

On nije krio da je imao intenzivne pregovore sa najvažnijim figurama u Ljutice Bogdana, zahvalivši im se na korektnosti i ponuđenim uslovima.

”Prvo da razjasnim da novac i finansijski uslovi sa ovom mojom odlukom nemaju nikakve veze. Ponuda je bila više nego korektna. Mogu samo da se zahvalim gospodinu Terziću, potom i Mitru Mrkeli na tome što su pokazali da me zaista žele. Bili su maksimalno korektni, takvi su bili i prošle godine. Pozitivno mišljenje je dao i Marko Marin, direktor skautinga, kao i svi skauti... Želeli su me, ali postoje neke stvari. Nije ni u pitanju život u Istanbulu. Lepo je biti i stanovnik Beograda”

Dobro, nije valjda da komentari na internet portalima i forumima utiču na Vaše mišljenje?

”Ma... Nisu to komentari. Ima tu ljudi koji nešto pričaju. Možda su oni uticali da shvatim da nemam kvalitet za Zvezdu. Znate, postojao je jedan momak što je igrao u Atalanti iz Bergama, zove se Filipo Inzagi. Govorili su tamo da slučajno daje golove, da nije kvalitet. Međutim, niko posle njega nije postigao toliko golova”, dodao je Aleksandar Pešić.


tagovi

Aleksandar Pešić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara