Aleksandar Šćekić (©FK Partizan)
Aleksandar Šćekić (©FK Partizan)

Aleksandar Šćekić se vratio i poručio: Daću sve od sebe da vratimo Partizan na tron

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.23. | 12:11

Crno-beli dogovorili povratak iskusnog crnogorskog veziste

Ostavio je dobar utisak u prvom mandatu, a u Humskoj je to već pola koraka ka obnovi saradnje. Pa se tako i Aleksandar Šćekić vratio u Partizan, pošto je dogovorio dvogodišnju saradnju sa crno-belima.

Partizanu su pojačanja u vezi svakako bila neophodna posle rastanaka sa Ljubomirom Fejsa, Hamiduom Traoreom i Andresom Koloradom. Objektivno, nijedan nije imao uticaj na igru ekipe kao Šćekić u periodu od 2018. do 2022. godine kada je otišao u Zaglebje, zatim i u Dibu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na kraju i Hapoel Haifu.

Izabrane vesti

Ugovor sa izraelskim klubom mu je važio na još dve sezone, ali je Šćekić sam uspeo da isposluje sporazumni raskid, pa Partizan neće plaćati obeštećenje što nije nevažna stavka u ne baš idealnim finansijskim okolnostima.

Izlišno je govoriti koliko je Šćekić značio Partizanu dok je bio u klubu u svom prvom mandatu i koliko će njegov povratak obradovati, kako navijače, tako i sve nas koji znamo kakav je njegov doprinos kao igrača na terenu. Šćekić je neko ko i u srcu nosi crno-belu boju i neizmernu ljubav prema klubu i sa najvećim ambicijama se vratio u ovoj sezoni", rekao je Ivica Kralj na potpisivanju ugovora.

Sam Šćekić, koji je zadužio dres da brojem 19, s puno emocija govori o povratku na Topčidersko brdo.

Tek kad odeš iz Partizana vidiš kolika je tvoja ljubav prema klubu i da sve što radiš ne može da se meri sa emocijom koju osećaš kada izađeš pred svoje navijače! Daću sve uz ove momke da se Partizan u ovoj sezoni vrati na tron! Mnogo rada i napora je pred nama, ali smo spremni”.

Podsetimo, Partizan je do sada doveo Nikolu Antića i Franka Kanutea.



tagovi

Aleksandar ŠćekićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara