Vidal i Sančez (Foto: ©Reuters)
Vidal i Sančez (Foto: ©Reuters)

Ambiciozan plan na Marakani: Posle Vidala, Flamengo krenuo po Sančeza

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.07.22. | 23:11

Brazilski velikan želi Interov dvojac iz Čilea

Uprkos tome što Simone Inzagi ni na jednog ne računa i što će obojica napustiti Đuzepe Meacu ovog leta, Arturo Vidal i Aleksis Sančez bi i u nastavku karijere mogli da dele svlačionicu. Dvojica Čileanaca na blizu su transfera u Flamengo!

Istina, Arturo Vidal nešto bliži, jer praktično svi relevantni mediji u Južnoj Americi tvrde da se neumorni vezni fudbaler dogovorio sa slavnim klubom iz Rio de Žaneira. Kada se pre nekoliko dana pojavio na utakmici Kolo Koloa čileanski mediji otvorili su mogućnost da se vrati u klub u kojem je počeo seniorsku karijeru, njegov rođak je juče rekao da je verovatnoća 80 odsto da će završiti u Boki Juniors, ali je Vidal očigledno rešio da ispuni san i zaigra za Rubronegre.

Izabrane vesti

Kako piše Globoesporte, Flamengo je u razgovoru sa Vidalovim agentom i ujedno argentinskim biznismenom Fernandom Feličevičem dogovorio saradnju na 18 meseci, odnosno do decembra 2023. godine, a sada preostaje da ispregovara prevremeni raskid saradnje za koji bi prema ranijim navodima italijanske štampe trebalo da dobije 4.000.000 evra.

Isti je slučaj i sa Sančezom, ima još godinu dana ugovora sa Nerazurima, s tim da će sa krilnim fudbalerom ići malo teže, jer navodno namerava da izvuče veći deo od 7.000.000 evra, koliko bi mu pripalo u poslednjoj godini na Đuzepe Meaci.

Kako bilo, rastanak je izgledan i Flamengo bi da iskoristi to što će Sančez dobiti čiste papire kako bi ga doveo u paketu sa sunarodnikom. Brazilski klub je u potrazi za napadačem posle teške povrede Bruna Enrikea koji će odsustvovati do kraja godine, i mada su za sada samo poslali upit za Aleksisa, u Flamengu se nadaju da će dovođenjem Vidala privoleti i njegovog saigrača na Marakanu. Pride, dodatno samopouzdanje uliva im to što Inter, pa ni sam igrač, nemaju ponude.


tagovi

FlamengoAleksis SančezArturo VidalLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara