Komentari na vest

Ančeloti: Kriv sam, ali da ne pravimo dramu

G

Gušter

pre oko 2 godine

Gledao sam mnogo El klasika, počevši od aplauza za Ronaldinja na Bernabeu, preko čuveih 2:6 2009, 5:0 2010, 0:4 2015, ali nikada ovako inferioran Real nisam video. Barsa je od prvog minuta plesala po terenu, lopta im se jednostavno lepila za noge, u dve sekunde dođu do gola Kurtoe. Ćavi će definitivno biti vrhunski stručnjak i ne mogu da zamislim gde će ova ekipa vidi za godinu, dve. Oni prosto nemaju limita.
c

cobe1985

pre oko 2 godine

nesto slicno je uradio u parizu, pa sreca da ih ljudi nisu nakantali vise. sad opet isto radi covek i opet dobina po usima. da se covek zapita dal je trener normalan
B

Barca

pre oko 2 godine

Niko ne govori o tome da ukoliko Barsa pobedi na zaostaloj utakmici prilazi na 9 bodova razlike. Tesko ali ne i nemoguce da u poslednjih devet kola se stigne ta prednost. Ukoliko se sada voda uvuce u usi igracima Reala, vrlo je moguce da prospu jos bodova do kraja, a Barsa nema puno toga da izgubi i igra opustenije od Reala.
Г

Грдне ране

pre oko 2 godine

Па људи да је Бензема и играо, да ли би дао 4 гола? Одбарана је проблем, веза хаос
У

Уо

pre oko 2 godine

Не знам шта да мислим. Дете које игра Фифу не би извело онакав састав. Наћо који је штопер игра левог бека и то директно чува Дембелеа, а Алаба који има 400 утакмица у каријери на левом беку, а још и левак, игра штопера. Мислим да би и 99% нас лаика, ако већ мора да игра Наћо, ставило њега на штопера, а Алабу на левог бека. Да не коментаришем игру без нападача, где у 5 од 6 утакмица ове сезоне Реал чак није дао ни гол. Фантастична тактичка поставка Ћавија, али му је и Анћелоти стварно несебично помогао. Нема драме само зато што Барса није сменила Кумана на време.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Na sve to lazna 9ka Modric. Uzas od postavke ajde da mu je prvi put pa da proba.. Koliko utakmica mu treba da shvati da Real ne moze da igra sa laznom 9kom svaki put su izgubili. Morao je da igra Jovic ili Marijano ipak su oni napadaci 9ke i drugacije izgleda kad cuvas napadaca i kad cuvas zadnjeg veznog koji igra spica.
B

Bas

pre oko 2 godine

Kad se trener zaigra i pocne da izmislja fudbal.Odavno Real nije gore igrao, ustvari je odsustvo Benzeme pokazalo koliko on svojim golovima i igrom krpi nedostatke ekipe. Mora ekipa da se menja, imas sredinu terena koja igra vec sto godina. Bez obzira na njihov kvalitet, kad imas protiv sebe 15 ili 20 god mladjeg igraca,tesko je igrati.
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Ne može da se igra bez napadača. Nije stvar samo u Benzemi, koji jeste fantastičan, već generalno u nedostatku napadača
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Ogromna greska. Prvo, poceti bez spica. Drugo, Zasto Vaksez na klupu na Naco da cuva Dembelea koji je 5 puta brzi od njega? Trece, zasto Marijano umjesto Jovica? Jovic ima u malom prstu vise fudbala nego ovaj u cijelom tijelu.
G

Gost 12230874

pre oko 2 godine

dje je Jovic majstore!?
l

lol12

pre oko 2 godine

Ma kakvi.Trebao si umesto Vinisiusa i Rodriga jos 2 zadnja vezna staviti za svaki slucaj.Previse je to ofanzivaca u sastavu.