Karlo Ančeloti (©Reuters)
Karlo Ančeloti (©Reuters)

Ančeloti: Kriv sam, ali da ne pravimo dramu

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.03.22. | 03:54

„Imamo devet bodova više od drugoplasiranog tima, igramo u četvrtfinalu Lige šampiona, sve je i dalje u našim rukama. Žao mi je navijača, bilo smo loši, uvek boli kad se izgubi El Klasiko, istakao je trener Kraljevića

Real grabi ka osvajanju Primere, ima devet bodova više od Sevilje, ali su Kraljevići popili gorku pilulu u El Klasiku u duelu sa razgoropađenom Barselonom. Plesali su Ćavijevi momci na stadionu Santijago Bernabeu, razbili domaćina i lidera šampionata sa 4:0. Kasno za borbu za titulu, ali nova Barsa je pokazala da je izašla iz krize i da su zimska pojačanje Feran Tores i Pjer Emerik Obamejan bili pun pogodak. Podsetila je ova generacija na onu Ronaldinjovu, kada je brazilski čarobnjak naterao i navijače ljutog rivala da mu aplaudiraju.

Po ko zna koji put se pokazalo da je Real – Karim Benzema. Bez duše tima, sjajnog francuskog veterana, Real ne liči na šampionski tim. Trener Karlo Ančeloti je prihvatio krivicu za poraz u El Klasiku.

Izabrane vesti

"Bio je ovo loš dan. Rekao da igračima u svlačionici da je ovo moja krivica. Dobro smo počeli, tražili smo posed lopte, pristiskali više, ali posle prvog primljenog gola smo pali. Pristup nije bio dobar. Barselona je igrala bolje i zasluženo nas dobila, ali poraz nije katastrofa. Moramo da gledamo napred, žao mi je navijača, ali imamo devet bodova prednosti. Sve držimo u svojim rukama“, rekao je Ančeloti.

Sevilja nije pobedila Sosijedad na Sančez Pishuanu (0:0), Barsa se približila na -12, čini se, kasno da se uključi u borbu za titulu.

"Poraz je svima teško pao jer je ovo El Klasiko. Moramo da ostanemo smireni. Žao nam je, ali da ne pravimo dramu. Pauza u prvenstvu će nam dobro doći. Mislim da ovaj poraz neće uticati na igrače“.

Večita tema španskih medija - Geret Bejl. Velšanina opet nije bilo u timu i čini se da je otpisan kod italijanskog sturčnjaka. Nije bilo informacije da je povređen pre meča.

"Ne znam šta će biti s Bejlom. Nije se osećao dobro“.

U prvom poluvremenu, Pjer Emerik Obamajen je mogao da dobije crveni karton posle pogibeljnog starta na nemačkom asu Toniju Krosu. Sudija Munuera mu je progledao kroz prste, iako je mogao da mu pokaže put u svlačionicu.

"Ne razumen to, ali da ne ulazim u analizu, da ne bude da se pravdam. Igrali smo veoma loše i pristup nije bio dobar. Na dva meseca do kraja sezone imamo devet bodova više od drugoplasiranog i igramo u četvrtfinalu Lige šampiona. Svi bismo to potpisali da nam je neko ponudio pre početka sezone. Veoma sam tužan zbog poraza“, zaključio je italijanski stručnjak.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

--------------------


tagovi

Real MadridRealBarselonaEl KlasikoKarlo Anćeloti

Obaveštavaj me

Real Madrid
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara