(©AFP)
(©AFP)

Andrija Pavlović napustio APOEL

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.07.20. | 18:50

Srbin traži novi angažman

Kolonija srpskih fudbalera u APOEL-u je manja za još jednog člana. Klub iz Nikozije je napustio i naš naš napadač Andrija Pavlović.

Njemu je istekao ugovor o pozajmici iz bečkog Rapida i vraća se u austrijski klub sa kojim ima ugovor na još godinu dana. Ipak, izvesno je da će opet morati da razmišlja o promeni kluba jer nije u planovima austrijskog kluba. Rapid može opet da ga pozajmi ili da ga proda što je primamljivija opcija s obzirom da je Pavlović pre dva dva leta plaćen 1.300.000 evra kada ga je Rapid kupio od Kopenhagena.

Izabrane vesti

Srpski napadač je tokom minule sezone na pozajmici odigrao 34 meča i postigao 10 golova u svim takmičenjima za APOEL. Imao je svetle momente poput het-trika protiv Sutjeske u kvalifikacijama za Ligu šampiona ili dva gola protiv Didelanža u Ligi Evrope, ali na kraju ipak nije opravdao očekivanja. APOEL je odlučio da ne aktivira otkupnu klauzulu i da potraži drugog napadača na tržištu.

Pre Pavlovića, APOEL je napustio i srpski vezista Uroš Matić kojem je istekla pozajmica iz Kopenhagena, kao i vezista Milan Jevtović koji se vratio u Crvenu zvezdu jer Kiprani nisu aktivirali otkupnu klauzulu u visini od 400.000 evra. Od srpskih fubalera, u klubu je ostao još samo Vujadin Savić mada ni njegova budućnost u Nikoziji nije sigurna. APOEL je rešio da skrati budžet za sledeću sezonu i da smanji plate, a Saviću je ponuđeno smanjenje ugovora za 30 odsto o čemu se on još nije izjasnio. 


tagovi

Andrija Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara