Komentari na vest

Anjeli ponovo uzburkao Evropu - 11 klubova potpisalo obavezujući ugovor o formiranju Superlige

A

Ajbezibre

pre oko 2 godine

Veći problem od superlige su preplaćivanja igrača,bogati bacaju po 200 miliona za igrače,nikakvih limita nema,daju se plate po 30 miliona godišnje,daju se agentima provizije po 30 miliona za potpis,nikakvih limita nema i mali klubovi su tu ubijeni,zašto se time ne bavi uefa,ovako je iz godine u godinu sve gore,bogati klubovi postaju sve moćniji a mali sve više zaostaju za njima,zašto se ne uvedu limiti na plate tim igračima,razmazenim zvezdicama,stavi limit 2 miliona godišnje pa da i bayern a i betis mogu da plate mbapea pa nek onda bira gde ce,ako mu je malo 2 miliona godišnje ima bauštela,idi na mešalicu radi za 400 evra mesečno.
M

Miguel

pre oko 2 godine

Izbaciti Juventus iz evrope i drugi ce se sami povuci
R

Reset

pre oko 2 godine

Sve je to nakrivo nasađeno. Ponekad pomislim da stvarno svijetu treba jedan dobar reset.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Pare, ogromni dugovi (klub i firme), lopovluk, korupcija, upad policije u prostorije kluba ...
X

XD

pre oko 2 godine

Taman kad se mi izborimo za direktnog učesnika.i
I

I

pre oko 2 godine

Pa ove bi i Arsenal drao sa 4-1 redovno i to taj jedan bi dali jer imaju Vlahovica. A ne neki drugi klubovi...
T

TifoziTifo1

pre oko 2 godine

E to malo morgen, zivi bili pa videli :)
e

esex

pre oko 2 godine

superliga bi na prvom mestu oslabila domaca prvenstva posebno englesko,jer ako eng velikani imaju licence za sta bi se ostali borili..superliga bi ubila draz fudbala jer zvezda vise ne bi imala prilike da isprasi liverpul ili serif reala..u superligi bi svake nedelje bilo vise derbija od obicnih utakmica pa bi postalo dosadno...jedno od resenja jeste da ostali klubovi ne mogu prodavati igrace timovima iz superlige pa nek im igraju igraci iz njihovih akademija za par godina..trenutni format ls je odlican jer su tu uglavnom najbolji timovi ali format u kom mogu i manji klubovi uleteti.za neke klubove je ekstra i do plej ofa samo da dodju jer zarade milione i nastave u grupe le..
C

CL16

pre oko 2 godine

Vi ovdje brkate loncice! Pricate o izbacivanju Juventusa, a Andrea Agnelli je zastupnik svih 12 klubova koji su potpisali ugovor za novo takmicenje i time se obavezali novoj ligi, u suprotnom ce svi dobijati penale. Ovdje je rijec o 12 klubova, ne samo o Juventusu, posto vidim da se samo Juventus pominje u negativnom kontekstu! Ova liga je neminovnost i to vrlo brzo!
R

Romanista11111

pre oko 2 godine

Eto ti ces određivat nekom nesto, ko je za što, a 100 dinara u dzepu nemaš i rakvi tipovi u vecini slucajeva pišu preko neta koji im ćaća plaća
O

Orao

pre oko 2 godine

Zao mi Vlahovica, ali ovaj Juve treba izbacit u 10 ligu Sicilije, ako postoji ta liga
1

11

pre oko 2 godine

Ruski klubovi su izbačeni zbog događaja na koji oni nemaju nikakav uticaj a Juventusu se toleriše ovakvo ponašanje njegovog predsednika
M

MA SUPER JE - PRAVI KVALITET

pre oko 2 godine

KAD IMA U KOSARCI NEKA I U FUDBALU
S

SAMO NAPRED ,KO U KOSARCI ,!

pre oko 2 godine

BRAVO DA GLEDAMO STVARNO SUPER FUDBAL
F

Frida

pre oko 2 godine

Neznam za koga navijaš i zaboli me samo neshvatam zašto misliš da siromašni klubovi nemaju pravo da se takmiče sa ovim prezaduzenim klubovima
i

iewjfkdsmf

pre oko 2 godine

treba bre ovo da se uvude pa bolje i ovo nego ono sa 36 u grupi i svako po 10 utakmica. Sve gore od goreg treba 128 timova i odma knock out jedino da takmicenje ima smisla ova liga sampiona je dosadnije iz godine u godinu nema tu car. Sad ako uvedu svetsko na 2 godine i to ce izgubiti tu car sve je propalo.
k

kakoe

pre oko 2 godine

Pa upravo su pare dovele do toga da se nekadasnji kup sampiona ukine i makne direktno knock out faza i krene sa grupama, zbog vise utakmica, tv prava itd. Sustina jeste da evropski fudbal treba da se reformise, ali ne na nacin da svi klubovi iz manjih zemalja, ili manje mocnih zemalja, nemaju mogucnost da se takmice u tom nekom takmicenju. Mnoge stvari su radjene na taj nacin pa je svet dosao do ovoga do cega je dosao. Sustinska promena treba da se desi u tome da novac nije glavna vodilja za bilo koje takmicnje ili organizaciju. Ali to naravno se nikada nece desiti jer sve ovo ne bi postojalo na ovom nivou da nema novca, ali fudbal ce ovim tempom da izgubi bitku sa novim tehnologijama, prije svega sa video igricama, i svim stvarima koje promovisu vodeci tehnoloski giganti. Mnoge nove generacije ne prate fudbal onako kako se pratio 90tih ili 2000tih godina. Zlatno doba fudbala je proslo, balon u kojem se sad nalazi ce jednog dana da pukne, ako ne dodje do reforme sport generalno nece odrzati korak za napretkom.
U

Uefaaaaaa

pre oko 2 godine

E zbog ovoga sam pricao da je uefa bila blaga prosli put kada je isti ovaj lik izasao sa saopstenjem da je formirao super ligu...da je tada uefa izbacila juventus na recimo par godina iz LS. Sada ovakvih ideja i izjava ne bi bilo...Juventus je samo jedan klub,apsolutno nikakvog uticaja na Ligu Sampiona ne bi imalo to da je on ne igra...tako da se iskreno nadam da ce ih ovaj put izbaciti iz svih uefa takmicenja pa nek igraju tu super ligu sami sa sobom...
p

publika

pre oko 2 godine

Cinjenica je da je UEFA prilicno zaostala i da tu mora dosta toga da se menja. Ali isto tako je cinjenica da biste vi zeleli da napravite monopol i fudbal podelite na SuperLigu i ostalo. A ta UEFA kakva god da je Zvezdi "obezbedila"(sami smo to sebi rezultatima obezbedili) da igra svake godine Evropu i nada se Ligi Šampiona. Jer fudbal jesu Zvezda, Partizan, Šerif, Benfika i mnogi, mnogi drugi "mali veliki" klubovi. Stvaranjem SuperLige pola tih klubova bi se ili ugasilo ili spalo na neki najniži nivo.
G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Mi smo za UEFA u rangu Rusa i mnogo niže, samo što su oni trenutno malo popularniji od nas. Ko se sjeća poniženja u Švedskoj '92. razumije. Ne treba zaboraviti ni prijem KiM u njihova takmičenja, iako su tada kao i danas nepriznata država nastala na osnovu NATO agresije. Danas isto rade Rusima. Dakle, dabogda se organizacija koja prima upute iz Brisela i Vašingtona ugasila za sva vremena!
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Pricas o pravljenju vise love vec bogatih, znaci da bidete samo jos bogatiji i da imate monopol kao sto ima UEFA. Znaci da se vi punite sa jos vise para, umjesto guzonja iz UEFA. Svakako to niko nece gledati. Slicno kao i ranije, dvije grupe i Ligi Sampiona, niko nije gledao. Fudbal je kad Zvezda dobije Liverpul kuci, buduceg prvaka Evrope ili kada Serif dobije Reala u gostima. Ta vasa ideja je robovlasnicka, a robovi su sustina i oni nece gledati.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Kako ove glavonje nije sramota..koliko novca bi im bilo dovoljno? I ovako su svi duzni po milijardu evra, dopusteno im da normalno funkcionisu, i sad im i to malo, hoce jos vise. A sto je najgore, i tad bi bili duzni isto, ako ne i vise. Nema rijeci kojom se moze opisati sta ovom svijetu treba, taj nivo restarta. Sve su unistili, unistite i fudbal i gotovo.
m

mrs

pre oko 2 godine

Treba da ih izbace na ladjenje iz UEFA takmicenja godinu dana za pocetak. Pa ako nastavi jos. Niko tebi ne brani da igras super ligu, samo neces moci da igras UEFA takmicenja i eto. Sto znaci igraci ne mogu da igraj EP, ako FIFA stane iza UEFA ni SP, i gotovo.
f

fenstvo

pre oko 2 godine

Gotivim Juve ali bih voleo da im je neko drugi na mestu predsednika, kao i na mestu trenera.
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Pa UEFA je danas predstavniLa plan reforme LS, koji nije nista drugo nego SUPERLIGA!!! Po svim aspektima i parametrima!!!
n

nije

pre oko 2 godine

pa nije. Problem je sto kod UEFA imaju mali klubovi sansu. Ovi indijanci hoce da naprave da neki klubovi budu povlasceniji. Kao EL u kosarci. Nema veze koji si na tabeli u domacoj ligi ali igras. To im je problem. Zato nece proci. Time urusavas domace takmicenje.
S

Stameni Milos

pre oko 2 godine

Poenta ove "Evropske lige"je ta da se tim bogatim klubovima da po 300 miliona evra svake godine...i da se time eliminiae konkurencija! I ovako je tesko bilo kako boriti se sa bogatima,a ako ovo prodje onda nece biti nikako moguce! U prevodu "Bogati smo,i hocemo da budemo jos bogatiji,toliko da niko ni ne pomisli da moze da uopste igra sa nama"! Zalosno...
b

bokinho

pre oko 2 godine

Svet odavno funkcionise po tom principu,10tak najbogatijih drzi 1/3 trecinu svetskog kapitala i manipulise celim svetom. Sa svakom krizom, nemirom, ratom oni su bogatiji na racun obicnog coveka
B

Bobby09

pre oko 2 godine

nebi to toliko bilo lose da nije plan zatvorena liga bez ispadanja, zasto da ne napravis superligu na svake 4 godine, recimo 3 ekipe iz engleske koje skupe najvise bodova idu u superligu nesto poput svjetskog te sezone istupe iz lige naredne se vracaju, ali da ta liga ima 20 ekipa da se moze plasirat bilo ko al opet kad razmislim od toga nema nista
G

Gost100

pre oko 2 godine

Ovaj lik se bas gubi.Dzaba Juventusu sto superliga kad im je ekipa bunar.Mogao bih nabrojati bar 15 ekipa boljih trenutno od Juventusa.
a

ahah ovaj

pre oko 2 godine

anjeli se javlja svake sezone tamo negde deset kola pred kraj kad juveu visi liga sampiona...i ovaj put ce da zacuti ako juve izvuce 4. mesto na srecu ko prosle sezone
B

Bobby09

pre oko 2 godine

kakva im je konkurencija nebi me cudilo da uzmu skudeto