Fatih Terim pozitivan na virus korona

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.03.20. | 20:15

Potvrdio je to na Tviteru

Navikli smo prethodnih dana da nam loše vesti dolaze iz Italije, ali večeras je u pitanju Turska. Trener Galatasaraja i bivši selektor reprezentacije Turske, Fatih Terim, pozitivan je na virus korona.

On je to sam objavio na društvenoj mreži Tviter, tako da nema mesta nedoumicama.
"Prema rezultatima testova od danas, pozitivan sam na virus korona. U dobrim sam rukama u bolnici. Nemojte da brinete. Obaveštavaću vas oko ovoga što je pre moguće", napisao je Terim.

Izabrane vesti

Odmah su se pojavili komentari navijača koji su ga molili da kaže da je u pitanju šala, ali sa ovakvim stvarima nema šale.

Turska je bila jedna od poslednjih zemalja u kojoj se igrao i fudbal i košarka i ostali sportovi, ali kada su počeli da se dešavaju smrtni slučajevi i u Turskoj su odloženi svi šampionati.

Fatih Terim ima 66 godina, igrao je kao fudbaler za Galatasaraj, a kasnije je u trenerskoj karijeri četiri puta seo na klupu ovog kluba, gde je i sada. Vodio je i reprezentaciju Turske kao i mladu reprezentaciju svoje zemlje, dok je u inostranstvu sedeo na klupi Fjorentine i Milana.

Sa reprezentacijom Turske igrao je polufinale Evropskog prvenstva 2008. godine.

Terim je, nažalost, samo jedan u nizu sportskih radnika koji su pozitivni na korona virus, a između ostalog su to bili prethodnih dana i Dibala, Maldini, Durant, Mauidi, Vlahović....

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara