Goleada u Mijanmaru, Hantarvadi zadržao prvo mesto

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.03.20. | 20:48

Deset golova na dve utakmice u tamošnjem prvom rangu

Fudbala više gotovo i da nema širom planete. Virus korona zaustavio je loptu u skoro svim zemljama sveta i retke su one koje još dozvoljavaju odigravanje profesionalnih mečeva. Mijanmar je jedan od retkih izuzetaka.

Danas su tamo odigrane dve utakmice. Hantarvadi je u prvoj potvrdio ulogu favorita i slavio protiv Zvekapina koji se nalazi pri samom dnu tabele, te tako sačuvao prvo mesto na tabeli, ujedno i jedino koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona Azije – 4:2 (2:0).

Izabrane vesti

Već posle prvog poluvremena mirisalo je na keca, nakon dva gola Bise – prvog iz penala u 14. minutu, a potom i iz igre u 37. minutu. Međutim, odmah po povratku sa pauze u razmaku od jednog minuta Zvekapin je došao do izjednačenja. Sou i Rajs su u 53. i 54. minutu zatresli mrežu i nagovestili zanimljivu završnicu.

Međutim, Bisa je u 66. minutu postigao treći gol na meču i kompletirao het-trik, a sve je završio Emeka u 70. minutu, pa je Hantarvadi upisao vrednu pobedu.

Drugi meč dana takođe je doneo dosta golova, a Sagaing je krenuo da se penje ka gornjem delu tabele nakon pobede protiv Čin junajteda – 3:1 (3:1).

Svi golovi viđeni su u prvom poluvremenu i to u samoj završnici. Prvo je Kjav u 32. minutu igre doveo domaće u vođstvo, da bi Samjuel sve vratio na nulu posle samo četiri minuta. Žil je u 41. minutu vratio prednost Sagaingu, a Dikson Aluzin je u 44. minutu autogolom, ispostaviće se, postavio konačnih 3:1.

MIJANMAR 1 – 10. KOLO

Ponedeljak
Hantarvadi – Zvekapin 4:2 (2:0)
Sagaing – Čin junajted 3:1 (3:1)

Utorak
10.30: Makve – Jangon junajted
10.30: Šen junajted – Južni Mijanmar

Sreda
10.30: Ajejvadi – Rahin junajted
10.30: Jadnarbron – Ispe

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara