Stanković: Kontrolišemo igrače do najsitnijih detalja

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.03.20. | 12:08

„Mogu da ih pohvalim, jer su disciplinovani“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba

Nema naznaka o nastavku Superlige, jer je u jeku pandemija virusa korona, ali fudbaleri Crvene zvezde i dalje izvršavaju profesionalne obaveze i rade po programu koji su dobili od trenera Dejana Stankovića. Mladi stručnjak je izuzetno zadovoljan disciplinom crveno-belih, koji su u prvih šest prolećnih kola zabeležili četiri trijumfa i dva remija.
„Mi smo i pre uvođenja vanrednog stanja napravili plan kako će igrači i šta raditi od kuće ako do ove situacije dođe. Svaki fudbaler je dobio plan rada i mi smo u svakodnevnom kontaktu sa njima. Pratimo njihovo fizičko i psihičko stanje. Svako od njih ima svoj program koji redovno ispunjava a stručni štab ih prati i kontroliše do najsitnijih detalja“, rekao je za zvanični klupski sajt Dejan Stanković.

On je izuzetno zadovoljan disciplinom izabranika.
„ Moram da ih pohvalim da su maksimalno ozbiljno shvatili sve što im je rečeno sa naše strane ali posebno jer poštuju preporuke Vlade Republike Srbije. U porodičnom okruženju sprovode sve zadatke, rade maksimalno odgovorno. Trudimo se da jednog dana kad sve ovo prođe što manje izgubimo na spremnosti igrača“.

Izabrane vesti

Zvezdin šef stručnog štaba je iskoristio priliku da apeluje na građane Srbije.
„Jako je važno da se svi pridržavamo uredbi i propisa Vlade Republike Srbije i u ovim vanrednim okolnostima budemo samodisciplinovani, inteligentni, čuvamo naše porodice, komšije, naš narod i iskažemo empatiju prema svima kako bismo što pre i bezbolnije prošli ovu pandemiju. Život nema cenu, moramo biti jedinstveni, solidarni da bismo iz svega što je snašlo svet danas izašli kao pobednici“, jasan je Stanković.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara