Komentari na vest

Anomalije plata: Junajted daje najviše, a ne vidi titulu, Bejl i Azar „deru“ Real, Nejmaru duplo više od Mbapea

M

Milan Mijailovic

pre oko 2 godine

U Francuskoj nisu u prvih 10 sve igraci PSZ vec je u prvih 10, 8 igraca PSZ... Ovo sto ste izbacili nema veze
M

Milan Mijailovic

pre oko 2 godine

Ovo nije tacno. Romanjoli nema ovoliku platu. U Milanu je najplaceniji Ibrahimovic sa 7.000.000
P

Pozegar

pre oko 2 godine

Problem ne bi bio da su plate velike,nego su nenormalno lude ,dotle da vredjaju inteligenciju.Velika i dobra plata bi bila i 20 000 e mesecno a ovo je .....podhitno se moraju uvesti neki porezi ili sta god vec ,da te pare odu onima koji nemaju,ovi za godinu zarade koliko normalan covek za 300.
k

kojeee

pre oko 2 godine

silno bacanje paraaa,katastrofa
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

bruka kolko PSZ placa
m

miile

pre oko 2 godine

potražite po internetu emisije o fudbalu u Južnom Sudanu ilu Čadu....reprezentativac Čada prima 16! slovima šesnaest dolara po danu priprema reprezentacije,od kluba nema ništa!!! pobedu u super kupu slave uz pečeno pile sa kačamakom,na podu..tuga.....Aldžazira tv,pre neki dan sam gledao
m

mita i trta

pre oko 2 godine

zato ih tvorza dovede objavi da je pola miliona da im 200 soma oni njemu procenat ,svi zadovoljni sibaj u nove izazove
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Nema tu nikakvih anomalija. Fudbal je odavno postao perionica za pare. Plate imaju više veze sa trenutnim stanjem globalne ekonomije nego kvalitet igrača. Nejmar je inkasirao u pravom trenutku. Mbape će u pogrešnom. Opet je to ogromna lova, ali ideja da tu postoji neke logike je smešna.
G

Gost1204

pre oko 2 godine

I onda kazu Real posluje u plusu, pa taj klub treba na jedno 5 godina kazniti da ne vidi evropu, i zabraniti transfere.najodvratniji klub na svetu, a ni Man nije bolji
A

Ajkok

pre oko 2 godine

49 miliona godisnje za sutiranje lopte. A fudbal nikad gori. Gladnih u svetu koliko hoces. Necu da dajem svoj doprinos i gledam ovu djubrad, iskljucivo male, niskobudzetne sportove.
G

GajaE87

pre oko 2 godine

Nijedan fudbaler na svijetu ne zaslužuje više od nekih maksimalno 3mio. i to samo ako je krem de la krem. Ove cifre nisu normalne.
М

Мафке

pre oko 2 godine

А коме ће припасти остатак "колача" у индустрији званој фудбал? Власницима клубова, председницима, менаџерима, кладионицама...?! Коме?! И ако припадне њима, да ли мислиш да ће фудбалери играти за "сићу", док остали узимају све остало?! Јеси ли чуо за лок даун у НБА лиги?
G

GajaE87

pre oko 2 godine

@Мафке ma razumijem ja to sve burazeru. Takvo je vrijeme, ali kažem realno. Sve je to otišlo predaleko. Ali tu treba uvesti salary cap po uzoru MLS-a. Ali sad je kasno.
М

Мафке

pre oko 2 godine

Апсолутно се слажем да је отишло предалеко и да је проблем доста дубљи. Мене лично не привлачи тај фудбал најбогатијих. Често ми је и досадан. НБА не пратим, а некад сам уживао гледајући ту лигу.
m

mita i trta

pre oko 2 godine

gaja ...znas ti druze sta se sve tu radi...da se vise nego sto treba pa se posle dobija procenat nazad
G

GajaE87

pre oko 2 godine

@mita i trta znam burazeru. Radio sam kao trener 10 godina. Od u-16 se svašta radi a počinje i prije toga. Došao sam do druge lige u Švajcarskoj kao pomoćnik i zamisli da mi se tad fudbal zgadio. Mislim ona iza što se radi. Samo procente, neke uvale, pare.. i to još u smiješnoj švajcarskoj gdje u prvoj ligi skoro da nemaš plate kao u Zvezdi i Partizanu. Uništili najljepšu stvar.
G

Gost83

pre oko 2 godine

Prvih 6 na listi nula totalna, nista na terenu pokazali nisu, ne samo ove sezone nego neki i celu proslu...ali zato marketinski donose pare klubu i to je to.
U

Uopjf

pre oko 2 godine

Opet bayern najbolje rasporeden ne kaska u platama za drugim evropskim velikanima a opet placa po zaslugama.
A

Auuu sine

pre oko 2 godine

Nejmar,Mesi,Bejl,Grizman pa Azar..Nisu postigli zajedno ni 20 golova a toliko plaćeni..Tu nisu "čista posla",zar je moguće da je to ekonomski održivo?!Morao bi prodati milion original dresova samo od Nejmara da bi njega platio.Pa,nema ni Katar toliko!
I

I

pre oko 2 godine

Koje ludilo, ovih 5 igraca Junajteda na listi zaradjuje vise nego ceo tim Arsenala zajedno. A razlika u igri nebo i zemlja.
A

Archie

pre oko 2 godine

Najjači je Real. 64 miliona za dva igrača od kojih nema nikakvih koristi.
G

Galaktikosi

pre oko 2 godine

Od Bejla su bar imali a od Azara 0.
K

Kol

pre oko 2 godine

I kazu Klop skrt i treba da bude pogledaj ovih sve pare bacene u bunar